Minnakkurabiyeveannesi27 1melisa kuzum geceleri tuvalete kalkmayan ben alarm kurmuş gibi 45 dakika da bir kalkiyorum 😂 bizde 11 haftaligiz
Makskala Minnakkurabiyeveannesi27 ay ben de o haftalarda öyleydim gece olup uyumak istemiyordum artık.
Minnakkurabiyeveannesi27 Makskala aynen öyle tam böyle güzel tatlı bir uyku geliyor bir bakıyorum bu defa tuvalet gidişine başlıyorum ne diyeyim canı sağolsun minnosumun ben razıyım 😌
Elikra 1melisa ilk aylarda bebek çok aşağıda büyüdükçe mesaneye baskı yapıyo diye çok gidiyosunuz sonra Bebek yukarı çıktıkça hafif bi rahatlama geliyo gibi oluyo ama sonraları da Bebek büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyo yine tuvaletten çıkamıyosunuz 😅
Jdjdjdjk 1melisa doğum gercekleşene kadar idrara sık cıkma bitmez çünkü büyüyen rahmimiz mesafeye baskı yapıyor
Nihal42- 1melisa başlarda öyle cnm 3 ayı atlattıktan sonra biraz azalıyor son 1 ay yine sürekli wc ye gidiyorsun. Normal yani korkma
Melekanne91 1melisa aaah ah ben 30 haftaligim sen bide ozamn gor😂cikarken tekrar sıkısiyorsun esim dalga geciyor banyodami yatsan diye
bebegimizibekliyoruz1 1melisa 24 haftalığım gece 2 3 kez tuvalete kalkıyorum hadi gün içinde o kadar zor olmuyor ama gece uyanıp gitmek uykuları bölük pörçük yapıyo
S02_ 29 haftalığım hâlâ çok sık gidiyorum bide biliyorsunuz ki suyu çok tüketmemiz gerekiyor ondan ayrıca bi gidiyorum yoruldum tuvalete gitmekten 😂 🚽
Yarendurmazz 1melisa siz bir de sonlarını görün 37 haftalığız geceleri abartmıyorum yarım saatte bir tuvalete kalkıyorum ve daha yarım saat önce gitmeme rağmen uyanınca patlayacakmış gibi hissediyorum çok zor deliksiz uyumak neydi şimdiden unuttum ☺️🙈