zehranurr Kızlar başlıkta okuduğunuz gibi bir sorun var. Acaba bu normal mi yoksa hasta falan mı oluyorlar
Aag06 zehranurr soguk almis olabilirler hafif bir esintide corabi cikardigin an bile hapsuruyorlar ,oksurmede usutmus olabilir oda ev havasiz kuru ise oda yapar nem olcer varsa evin nemine bi bak dusukse buhar makinesi kullanabilirsin
Ysmn311111 zehranurr şapkasını hiç çıkarma ve uyandıktan sonra beşiğinden alırken direk yelek vs giydr sırtı terli olduğu için de olur ben bunları yapmadım gün oğlumn burnu tıkanıyor hapşırıp duruyor
mor_menekse1 zehranurr Allah şifa versin ınşAllah bebişlerine dua edicem abla sen benim içimi çok rahatlatmıştın yol göstermiştin :) görünce üzüldüm Rabbim can saglığı versin sna ewladına
Rumrumrum zehranurr canım mevsim geçişi olduğu için farketmesekte soğuk kapabiliyolar ayaklarını sıcak tut üstlerini de aynı şekilde sadece kalın Hırka vs giydirme terlemesinler
zehranurr Aag06 ya bulundukları oda gün boyu güneş ışığını alıyor oda sıcaklığı 27 28 derece çorap giydirmiyorum ondan. genel olarak üstleride iyi yani zıbın uzun kollu falan giydiriyorum. Napayım şaşırdım valla
Aag06 zehranurr corap giydir sen benim evde yabiyor ben ciplak geziyom nerdeyse ama benimki 3aulik oldugu halde corap cikardgm an hapsuueuyor sen corap giydir daha cok minikler ay onlar alir en ufak serinligi
zehranurr Aag06 ya doktorlarda kalın giydirmeyin terleyip kilo kaybetmesinler diyorlar 😩😩🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aag06 zehranurr ustu kalin giydirma zaten benimkininde egzama var sicakta aziyor artiyor ama doktor ayagini sicak tut geerisi onemli degil dedi incede giydirsen ayagi ince corapli olsun diyorlar
gamzosgamzos zehranurr benim kizimda arada oksurur hapsururdu doktoruna sordugumda normal oldugunu hırıltı olmadığı ve oksuruk sıklasmadigi surece hastaneye getirme demisti ama gun icerisinde 3 4 kere hapsurma oksurmeydi surekli yada yakin zamanli degil
zehranurr gamzosgamzos ikiside çok fazla öksürüp hapşırmıyor ama her gün oluyor ondan dolayı rahatsız oldum. Yarın hastaneye gideceğiz sorayım doktora. Geçen hafta gittik nefeslerini falan dinledi bir sorun yoktu inşallah yine yoktur.
B8use zehranurr ateşi vs olursa direk doktora götür ilk bir aylık bebeklerin ateşi olunca yani sanirim 38 üstü yatisi yapılıyor
gamzosgamzos zehranurr inşaAllah canım aradaysa korkma Allahın izniyle birşey yoktur Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşaAllah 🙏😊