Mom726272 cinardefnemoms benim 5 aydır öyle valla son 2 ayda enfeksiyon var o yüzden ağrısı arttı onun dışındaki ağrı sebebi vajinal varisim var normal doğum yapmışım gibi ağrıyo ayağa kalkınca afedersin lavaboda 😔
Merryy44 cinardefnemoms 22 haftalığım 1 aydır benim de ağrıyor yürürken uzanırken sağa sola dönerken ağrımayan yerim yok desem yeridir
Kubraozd nevamm1 aynen bende yaşıyorum o problemi cidden yataktan kalmak adım atmak çok sıkıntı yatakta sağa sola dönerken de bacaklarıma kadar vuruyor ama bende dışta değil vajina girişinde şişme var
Ceydakrn cinardefnemoms 35. Haftadayım bende de oluyor beredeyse 2 aydır. Yatakta sağa sola bile dönemiyorum ağrısından. Gece lavaboya kalktığımda iki büklüm zor yürüyorum. Doktorum normal demişti. Ama yinede kontrole gittiğinde sor doktoruna bence 🙂
Allahneverdiysee cinardefnemoms aynı ağrı bende de var kemiği ve dışı ağrıyor çok fena bastıramıyorum bile 21+0 haftalığım ben de çok merak ediyorum nedenini 🤷♀️🤷♀️
gammisi Son iki gundur iyice siddetlendi benimde ayni kasık agrisi diyordum ben ama tam tarif ettiginiz yerler sadece egilip durunca rahatliyorum :( hafifleten yaptiginiz onerebileceginiz seyler var mi cok aciyoo :((()))
Ceydakrn gammisi maalesef geçmedi. Aynı şiddetiyle devam ediyor. bende bir çözümünü bulamadım doktorum magnezyumu günde iki içenilirsin demişti ama ben 2tane içmek istemedim. Özellikle geceleri cok oluyor ama sabrediyorum. Umarım sizin agrılarınız hafifler 🙏🏻