Fatmakara97 donmezzderya bende 12 de hissettim ilk sonra 17de 🥰 gaz dediler 12. Haftada hissedilmez dediler ama zayıf olduğum için hissettim gaz hareketini biliyorum gaz hareketi değildi 🥰
donmezzderya Fatmakara97 evet bende iste değişik birşey pıt pıt seyriyor gibi oluyor hep olmuyor ama arada oluyor demi 🙂
Fatmakara97 donmezzderya valla canım bende 1 defa oldu 2 defa çok minik dokundu sonra 3 4 defa daha dokundu sonra da 17ye kadar hissetmedim ama kişiden kişiye değişir dediğim gibi 🥰
Allahneverdiysee donmezzderya karnımın altında balık yüzmesi ya da kanat çırpma gibi bir his. Çok kısa hissettim ama çok güzeldi 🥰🥰
donmezzderya Allahneverdiysee ne güzel bir his ya bendede arada oluyor dünden beri ama çözemedim hani anlaşılıyor sanki onun olduğu inşallah daha çok hissederiz 🙏♥️🐣🐚
Allahneverdiysee donmezzderya tabi ki anlaşılır daha önce hissetmediğin bir şey çünkü 🤩🤩 ilerleyen zamanlarda durmayacak zaten yerinde 😅
donmezzderya Allahneverdiysee Hahahah bakalım ne halt edicem o zaman 😂😂🌼 yeterki sağlıkla olsunda razıyım hareketlere 😂
elifshm96 Şuan 23 haftalığım ama 12 14 arası kalp atar gibi hissederdim artık sallıyorum tekme çok keyifli 🤣Sağ Salim gelsinler inşallah
donmezzderya elifshm96 amiiiin inşallah bende arada atıyor ya hissediyorum değişik bir atış oluyor 😂🌼
donmezzderya Fatmakara97 evet evet bende merak ettim ne zaman başlıyor önceden diye ara ara hep değil onun olduğu yerde hissediyorum
Fatmakara97 donmezzderya olabilir canım bebeğindir. Bende o haftalardan beri hep nerde olduğunu biliyordum 🥰
Meriiih donmezzderya 18-19 gibi hissettim ☺️ İlk gebeliğim şu an 21+2 yüz artık daha net hissediyorum ama büyüdükçe daha güçlü olacakmış🥰
Ebrumrc donmezzderya yani aslında şöyle ilk hissetmem tekme yada yumruk değildi içimde resmen baloncuk hissettim kendini bir yere topladığını sonrasında zaten başladım hisettmeye çok şükür darısı başına inşallah canım❤️