MercimekveAnnesi16 Emirasaf-annesi atarsa 50 😂😂 ama doktora ve bana göre daha az 😅 kızçemizi bekliyoruz rabbimin izniyle 😍
Metooo Merhabalaar 20. Cı haftadayım ıkızlerım gelıyor bır kız bır erkek zor bi surec hepımızın Allah yardımcısı olsun saglıkla alalım kucaklarımıza
iki_prenses_annesi 27+1 son 90 gün kızımızı bekliyoruz hayırlısı ile mide yanması halsizlik yorgunluk aldı başını gidiyor biraz da baş ağrısı eklendi bu aralar hayırlısı ile gelsinler 🙌
Bebiscann Emirasaf-annesi son 4.5 haftamız kaldı Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
TugceSmile Uygulamaya göre son 16 🌺 Her an bekliyoruz artık🙏 Zorlandığım konular şuan çabuk yoruluyorum. Gece uyku pozisyonu bulmak çok zor ve sürekli wc ye taşınıyorum 🙈😫😍
Mrv-ElfAda Emirasaf-annesi Bu gece son 93 oğlumuza kavuşmak için gün sayıyoruz. Birkaç gündür belimde ve kuyruk sokumumda ağrılarım var.
Aslgnldmr Bahar678 bende 36yım yarın alcaz dedi doktor. Karnım çok gerginmiş daha fazla beklemeyelim dedi çok şükür kiloları iyi şu an kaç oldular bilmiyorum ama 2 hafta önceki kontrolümde 2500-2700 dü güzel kızlarım 🥰 sağlıkla gelsin bütün bebekler
MercimekveAnnesi16 ylzsa amin canım rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😍🙏🏻