Serayyurtsever Emirasaf-annesi daha 148 günümüz var o tezgaha göbek dayama konusunda bende sıkıntılıyım😅 çok şükür bugüne kadar ne mide yanmam ne mide bulantı oldu. Çok rahat geçiriyorum. Allah hepmize güç kuvvet versin. Annelerin hakkı ödenmez
Aziiii Hahahh12 benimde 37+4 oğlumu bekliyorum. Şimdiye kadar hiç belirti yok, heyecanla dalga bekliyorum 😂
Mervesmsek22 Aziiii daha yolun başındayız biz 198 gün var 11+5 teyiz midem bulantısı ve şiddetli baş dönmesi vae bende de🥰
Esr_a Emirasaf-annesi 36 haftalık olduk yavaş yavaş ağrılar başladı 😬ama hamilelik boyunca reflü beni mahvetti 😢sağlıkla gelsinlerde razıyım 🥰
Hatice_izmir Aslgnldmr Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bereberiz bende ikiz erkek bekliyorum 32 5 günlük sezeryanla mı alacaklar sizi
Bahar678 Aslgnldmr 2.750 kız 3.000 erkek canım plesanta yaslandı alalım dedi doktor bende kabul ettim 1 hafta daha beklesek iyi olurdu ama ikiz gebelik için 35 haftadan sonra prematüre sayılmıyor diye kabul ettim yoksa sancı açılma yok siz kaç haftalıksınız
GizemBeliz Merhaba bizde 18+3 olduk. Dünden beri belim ile kalçam arasında çok büyük bir acı ve ağrı var. Bu durumu yaşayan oldu mu ? 🥺
26z25a04f Son 48 gun hazirliklar tamam erken dogum riskim var diye simdilik güzel gece uykusu disinda 🤭 ikinci kizimi bekliyorum 🙈🙈
Haticecakirr Emirasaf-annesi 37+6 38 haftalığız 🤣 inanılmaz kasılmalarım oluyor Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz
sumeyraballl Emirasaf-annesi 23+4 haftalığım şafak 115 kızım olucak hiç bir şikayetim yok çok şükür rahat dönemdeyim miğde yanmalarım için şurup kullanıyrm onun sayeside miğdem de yanma olmuyor çok çektim miğde yanmasından🤦🏻♀️
MommyTeacherandHappy 26+5 😎 son 92! Çabuk yorulma durumu bende de başladı,maske nefesimi artık daha çok daraltıyor. Ağırlaştığımı hissediyorum ☺️