Dolunay_ Kuzeyegemoms Böyle deyince çok garip geldi yaaa. Allahım o günleri görmeyi de nasip etsin inşallah 🥰. Gün belli olunca insan ister istemez strese giriyor. Azıcık zaman kaldı çocuk yokken ne yapsam diye düşünüp duruyorum ne araştırsam etsem diye 😊
Kuzeyegemoms Dolunay_ aynen suan yoklar ama 3-4 güne yanımızda olacaklar düşününce garip oluyor 🙈🙈 iyi senin düşünecek vaktin var ben hala hazırlıklarımı bitiremedim 🙈
Canseldokur0434 metehaninannesiii ya biraz geç gördüm kusura bakma eve normal gözüküyor hayırlısıyla inşallah
Sdadmrbas Emirasaf-annesi 20+5 💙 Şafak 135 .. Hiçbir şikayetim yok çok şükür ne mide bulantım oldu,ne kusmam. Rahat bir hamilelik sürecim oluyor . İnşallah sonuna kadar böyle devam eder 🥰
2baby1moms Sdadmrbas sonlarda zorlanmalar oluyor bebek büyüdüğü için haliyle ağırlık veriyor 36+0 oldum uyku şİkayetim var benmde
Melek3 Ferda_sen tansiyonum 10/6 oluyor ama yinede bu şikayetlerim nedeniyle sürekli kontrol altındaym tuz pek tuketmiyorm sadece yemeklerde ama oda çay kaşığıyla atiyorm bakalım
2baby1moms 36+0 Şafak 28 kızım olucak Allahın izniyle🌺 Gece uyuyamıyorum sırt ağrısından kemiklerim ağrıyor bacak arama yastık koyunca azda olsa hafifliyor ama hala devam ediyor.
Sdadmrbas 2baby1moms sizin az kalmış … Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ Bu haftaları görmek bize de nasip olur inşallah
annesi_ 2baby1moms Ben daha 26 +4 oldum şimdiden başladı uykusuz geceler burun tıkanıklığı nefes daralması yaşıyorum son aylarda ne yaşarım bilemem gerçekten psikolojim bozuldu ağlama krizlerine giriyorum inşallah geçicidir psikologtan yardım almayı düşünüyorum bu gidişle nefes alamıyorum sanki ev üstüme üstüme geliyo çok kötüyüm
Dlrasntr Emirasaf-annesi 32+6 🍍 - oğlumuzu bekliyoruz 👼🏻 çabuk yorulma mide yanması uykusuzluk geceleri kramp girmesi (baldır ve ayak) En çok bunlar beni rahatsız ediyor, ⅔ haftadır yoğun bi şekilde yaşıyorum bu sıkıntıları. Ev işi fln yapmak zor geliyor 😢
havvatolga Emirasaf-annesi son 93 gün kızımla sadece arada mide yanmalarim ve cok uzun ayakta durunca bel agrisi😁
Hldsltn 34/1 haftadayız Uygulamaya göre 45 gün var ama ben doğumu durdurmak için sürekli serum iğne ve ilaç alıyorum hastanede yatıyorum ondan bilmiyorum 🤷🏼♀️Allah dan hayırlısı bakalım ama çok yıprandım rabbim herkese yardım etsin içi sırada bize 🙏