zynp45 Son 79.Ne ara ikili rakamlara düştük anlamadım bile çok çabuk geçti.Bebeğim tersmiş şuan bakalım nasıl olacak.Normalden çok korkuyorum ama sonra da hayırlısı diyip beklemeye devam ediyorum
Rosaa21 Emirasaf-annesi 23+4 haftalık erkek bebek çok çabuk yoruluyorum bacaklarım ve belim agrıyor çok yorgun ve halsizim gece uyuyamıyorum
Ilkhamis 12+5 ikili tarama yaptırdık sonucunu bekliyoruz Şafak 191 çok heyecanlıyız cinsiyet için sabırsızlanıyoruz
asem89 Emirasaf-annesi normalde doğuma 16 günüm var şuan 37+5′im ama yüksek tansiyondan dolayı doktor salı günü sezeryanla alacak yavrumu bekleyip tehlikeye atmak istemiyor bu yüzden son 4 günüm🥰 sağlıkla gelsin sıpalar🙏
annesi_ CansuDefne07 Benimde 26+1 olduk bugün şikayetiniz var mı acaba benim nefes darlığı oluyo Burun tıkanıklığı yarın doktoruma gidince sorucam en çok o beni zorluyo biraz fazla kaçırsam karnım patlıcak gibi oluyo çok zormuş hamilelik ilk hamileliğim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
CansuDefne07 annesi_ bende şimdilik boyle sıkıntılar yok sadece sabaha karşı hep belli saatlerde tekmelerle uyanıyorum bide sırt ağrısı başladı yeni yeni 😊 yatmadan önce yağlı yememeye ve geç yememeye dikkat edin bence. Abur cubur vs bunlarda mideyi etkiliyo mümkün oldukca uzak durun.