Sedaaaa2 Yemin ederim ilk başlarda cok gozume batmıyordu ama valla erkek göbegi gibbi olmuş ya yeminle aglayasım geldi 🤢🤢🤢
gulsonmez27 Sedaaaa2 ya inanırmısınız bende de aynı sorun var bekarlığımdan beri göbeğimi alıyordum ama kadın kılı çıkıyordu ince alınabilir olandan🤣🤣şimdi hormon coşması yaşadığım için erkek kılı gibi çıkıyor ve çıkma hızı da normal zamanın 5 katı..bunun yüzünden doktor randevusunu ayarlamak zorunda kalıyorum kafama estiği zaman gidemiyorum 🥲
gulsonmez27 Sedaaaa2 milletin gebelikte dökülür genişlemeden bizim tam tersi oldu galiba 🤣🤣🤣bi de bebeğinizin cinsiyeti belli mi benimki erkek de diyorum testesteron bana mı etki ediyor çaresizim 😂
honeyland gulsonmez27 neyle alıyordunuz tüyleriniizi benim de vardı hamilelikten önce hamilelikte iyice coştu 🤦🏽♀️
Sedaaaa2 Yagmur00 ya kuzum ilk basta bende takmıyordum da yanı kocamdan cok kıllı olcam ha bu gidişle 😂
Sedaaaa2 gulsonmez27 ay yok belli degil gittik de göstermedi bı dahakı randevumu beklıyorum ama valla erkek sanırım öle gibi ama çoştu valla göbegim açılınca utanıyom bi almadıgım zaten resmen ora kaldı 😂
Aag06 Valla ben bide dogum oncesi epilasyonla bitirmistim.kil tug hersegi gobekte cikti dogum sonraai dokulur dediler 3 ay bekledim.dokulen yok tam tersi gobek buzustu zayiflayinca tuy rengi koyu durdu daha gecen aldim valla
Sedaaaa2 Aag06 ayyyyy bi zaten göbegimizi almıyorduk herhalde orada gidicek bi de cok tüylü biride degilim mesela bacagımı cok nadir alırım tek tük çıkar ama göbek ucuyorr 😂😂😂
ilyesta Sedaaaa2 dökülüyor ya benim ilk başlarda öyle çoktu ki şimdi 38. Haftadayim dökülmeler oldu simdiden baya azaldi
Aag06 Sedaaaa2 valla ua bide nasil uzun oluyorlar dogum sonrasi daha facia gorunuyor zaten kafada kirpik kaşta azalir dokulur luzumsuz yerlerde cikar😂
Zeyyyn Sedaaaa2 doktora gitmeden alıyorum 1 ay çıkmıyor kalınlaşmadı da güneş görmediği için göbeğim zaten ayvacıklar vardı gebeliğin başında artıda sonra azaldı
Sedaaaa2 Zeyyyn ben herhalde bu gobegi bi alsam diger alcamda dusunemıyorum asırı derecede fazlalasmıs