Sevloz34 Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 34. Haftadayım oturup bir türlü ihtiyaç listesi hazırlayamadım hali hazırda ihtiyaç listesi olan paylaşabilir mi?
betulmizrakk @Sevloz34 #Aldıklarım Bebek arabası Bornoz havlu seti Battaniye Banyo termometresi Küvet Oda içi termometre Emzik ve askısı Burun aspiratörü Biberon Biberon kurutucu Biberon fırçası Alez Banyo süngeri 2 tane müslin örtü Beşik Ağız mendili Elbise askısı Nevresim takımı Ev tipi ana kucağı Anne yanı yatağı Alt değiştirme örtüsü Pijama takımı ( kendim için) bir tane daha alınacak Lohusa terliği ve tacı Maşrapa Banyo filesi Bebek deterjan Yedek biberon başlığı Gecelik Bebek temizleme pamuğu Tırnak bakım seti Sırt bakım çantası Biberon temizleyici Emzik kutusu Fırça ve tarak seti Islak mendil bebek bezi alt bakım örtüsü Emzirme sütyeni 2 adet Puset örtüsü Alınacaklar Ateş ölçer Hava temizleyici Banyo kovası Göğüs pompası Göğüs pedi Puset oto koltuğu minderi Göğüs ucu kremi Süt saklama poşeti Depend Mustela bakım çantası ( pişik kremi şampuan masaj yağı ) Bebek kirli torbası Bebek parfümü Emzirme atleti Korse