ArzuDerinD Kızlar 30 haftalikken denk geliyor randevum acaba nst kac haftalık girdiniz ben ilk kızımda 32 ye denk gelmişti ve 32 de girmiştim 30da giren var mı?
Hlyarsln ArzuDerinD Ben 35 te gırdım ama kanamam geldıği için ama bildiğim kadarıyla 35 ten snra bakılıyr cnku bebegın doğum pozisyonu falan belirliyor Dr sancı çatı muayenesi falan bunlara bakılıyr dıye bılıyrm🎈
twofruits ArzuDerinD 32. Haftadan itibaren başlıyor dün başladım bende nst ye iki haftada bir kontrole geleceksin her gelişinde önce nst ye bağlanacaksın dedi doktorum
Pambix ArzuDerinD Dr gebeye göre karar veriyor sanırım ama genelde 34 ten sonra kesin sokuluyor nst ye .
Elf-40 Haftada girdim iki haftada bir her kontrole geldiğinde gireceksin dedi özele gidiyorum her hastanenin doktorun işleyişi farklı oluyor tabi
Symust ArzuDerinD ben 32 de gittim ama nts ye girmedim bir sonraki randevum 36 haftalıkken yarım saat erken gel nts ye gireceksin dedi
Elf-40 Kbrakrdg hayır nstyi muayeneden önce çektiriyorum muayene ücreti ödüyoruz zaten o yüzden başka bir ödeme yapmıyoruz bir hafta içinde tekrar kontrole gidersem de ücret ödemiyorum bir hafta süresi var
Kbrakrdg Elf-40 haftaya bende gidicem de önce nts ye giricek sonra kontrol aklıma takılmıştı sorayım dedim teşekkür ederim