Serennnnnnnnn Slm anneler… 31+5 haftalık hamileyim.. 2 gündür burnum tıkalı halsizlik var grip mi covid mi bilemiyorum çok da korkuyorum aranızda covid olup atlatan var mı ? Nasıl belirtiler gösterdi?
handenur__ Serennnnnnnnn grip , halsizlik , burun tıkanıklıği 6gun önce dahiliye gittim covid testi istedi verdim akşama covid olduğumu öğrendim ilaç vermiyorlar zaten mandalina ve limonla atlatmaya çalışıyorum 6n ci gününde yım baş ağrım hala suruyo
handenur__ Serennnnnnnnn hiç bı şekilde ilaç dahi vermiyor lar her gün arıyorlar varmı sikayetiniz diye eve dahi hiç gelmediler bilmiyorum bakalım inşallah atlatcam
Dlkglkm Serennnnnnnnn Benim de burnum baya bı tıkalı.hamile olduğumdan beri bu sıkıntıyı çekiyorum belki sizinde bu yüzdendir.
Sevda-06Macit handenur__ Rabbim kolay geçirmeyi sana ve çocuğuna zarar vermeden geçirmeyi nsip etsin. Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah
Serennnnnnnnn handenur__ benim de öyle test yaptırmaya da korktum eğer bu şikayetlerle de pozitif. Çıkıyorsa yarın ben de test vericem siz ne kadarlık hamilesiniz ?
Serennnnnnnnn çok teşekkür ederim 🙏llFatma #17414511 llFatma #17414511 Sevda-06Macit llFatma llFatma #17414511 llFatma #17414511 Sevda-06Macit llFatma llFatma
Frog39 Serennnnnnnnn benim de 3 gündür burnum tıkalı artık nefes almakta zorlanınca bugün gittim kbb ye sinomarin çocuk verdi ve tabii pcr testi istedi yaptırdım sonuç akşama belli olacak aşımda yok.Hakkımızda hayırlısı