ozlmmmm ebr ben hiç uyuyamıyorum 2 saat uyuyorum kalkıyorum gece sabaha kadar uyanık kendi işimi kendim yapabiliyorum ama çok şükür
beyzanur06 Bimelek hemen almıcaklar canm 37+3 de kontrole gidicem o gun sezeryanı konuscaz tarih vercek duruma göre
NeslihanKarabulut 35+2 bazen adet sancısı gibi yalancı sancılarımız oluyor ilk gebeliğim acaba nasıl ne zaman doğurcam merakla heyecanla bekliyorumm
Bimelek NeslihanKarabulut benim 28.inci haftamdan beri adet sancısı gibi sancım oluyor şuan 34 haftalığım doktorum düzensiZ oluyorsa ve çok ağrı hissetmiyorsan bi anlamı yok dedi. Birde klimada yapıyor ben klimada duruyorum bayağı onunda etkisi var
Bimelek beyzanur06 yanlış anladım bende o zaman sezeryan olacaksın sandım sağlıkla kucağına al inşallah🙏
beyzanur06 Bimelek amin insallah son zamanlarmzdayz Allah herkesin yardmcısı olsun sağlıklı sıhhatli kavusalm yavrularmza 🤗
Aysenurtsr 35 haftaligim, dunden beri belimde agri var, bir de bebek hareket ettikce rahmimde batmalar oluyor
Efsane 35. Haftadayım ve aşırı halsizlik var. Bacaklarım taşımıyor beni yürüyüşlerde çok zorlanıyorum. Hep uyumak istiyorum ama yatabilmek ne mümkün🙃 Böyle nasıl geçecek haftalar😞
Mjhcrgmc 33+6 günlük olduk sancım yok ama eğilmek doğrulmak işkence resmen dizkapaklarım öyle ağrıyorki bacaklarımı bükemiyorum. El parmaklarımın eklemleri de felaket ağrıyo. Şükür dayanılmıcak şeyler diil ama zorlanmaya başladım artık