dakpinar- kızlar ilk defa net gördüm kızımı genelde kapatıyordu , çok duygulandım 🥺💗 rabbim hepimize sağ Salim kucaklamayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💗
Sude-96 dakpinar- ayyyy maşallah maşallah çok güzel bir kız 😊 kaderinde kendi gibi güzel olsun inşallah
dakpinar- Sude-96 canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizin evlatlarının kaderi güzel olsun 🤲🏻💗
Taze1anne dakpinar- y maşallaah ne kadar da güzel 🥰🥺 kaçıncı haftanızda görebildiniz? Elini ağzından yüzünden çekerse bizde yarın göreceğiz inşallah 🤷🏼♀️
dakpinar- Taze1anne çok teşekkür ederim canım benim ❣️23+6 dayız bugün görebildik 😍 insallah siz de görürsünüz ❣️❣️❣️
Mermaiddd dakpinar- Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftadasin canım.Ben 27 ye gircem yüzünü net göremedik .
MerveNur- dakpinar- oy maşallah çok güzel 😍 kaçıncı haftada gördünüz böyle net ben 23te detaylı ya gidicem acaba yüzünü görür müyüz merak ediyorum 😊😊
dakpinar- MerveNur- çok teşekkür ederim kuzum 💗 ben 22. Haftadayken detaylıya girdim böyle net degıldı cok yani çokta göstermedi eliyle kapatıyordu , bugün 23+6 yız bugün net gördük 🌸🤩