Caglamelike Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Maalesef kimyasal gebelik yaşıyorsunuz, bende aynısını yaşıyorum şu an değerlerim sırasıyla 16-30-35-22 olarak devam etti ve gebeliğimi öğrendiğimin 1. Haftası kanamam başladı. Kimyasal gebelikte kanama değer 0-5 olunca başlıyor, 22 olarak ölçtürdükten 2 gün sonra kanamam başladı benim de. Sadece regl sancısından bir tık fazla sancılı geçiyor maalesef dayanamayıp ağrı kesici ve kas gevşetici kullandım ben. Normal yaşadığım reglden hiçbir farkı yok, yoğunluk vs olarak. Bunu zaten doktorlar gebelik olarak bile kabul etmiyor çünkü ortada oluşan ne kese ne de bebek olmuyor, genelde kalitesiz sperm veya kalitesiz yumurtadan oluyormuş. Ben bundan bir ay önce tüm testlerimi yenilettiğim için doktorum yeniden kan tahliline gerek yok bu senin normal reglin ve geç geldiğini kabul ediyoruz biter bitmez gün aşırı denemeye devam edin vücut artık hamileliğe hazır ve bebek bekliyor dedi. Tabi takdir Rabbim’in ne zaman verirse başımız gözümüz üstüne ama bizde hayırlısıyla dediğim gibi kanamam biter bitmez devam edeceğiz. Kendinizi üzmenize gerek yok evet biraz yıkıcı olmuş uzun zamandır beklediğiniz için ama en azından şu yönünden bakmakta fayda var ki hamile kalabiliyorsunuz. Kendinizi psikolojik olarak hiç etkilemeyin ve kanamanız başlayıp bittikten sonra doktor kontrolünde devam edin. Her ihtimale karşı beta takibinizi 1-2 kere daha yaptırıp düştüğünden emin olun. Allah hepimizin gönlüne göre versin🥰