Lilbabymom Merhaba tecrübeli anneler sizce depend almak şart mı yoksa normal adet pedi de iş görüyor mu?
Busramnida Lilbabymom Depend tabiki normal doğum yapmıştım kanamam çok fazlaydı benim tabi bu kişiden kişiye değişir kanama konusunda ama Depend koymanızı tavsiye ederim 🤗
Kubra_baydar Lilbabymom merhaba canm bende 10 gün önce doğum yaptım depend tavsiye ederim sana çok kullanışlı ben çok memnun kaldım 🥰🥰
zehranurr Lilbabymom ped yeterli olmaz. Kişiden kişiye değişir ama ilk günler baya kanama olabiliyor yanınızda depend bulundurun bence.
zehranurr Delicesareti ben sezaryen oldum 2 paket depend bitirdim dikişlerle alakası yoktu göbek deliğimin üstüne kadar çıkıyordu
Ozge-1121 Delicesareti yeni sezeryan dogum yaptım doktorumda hemsırelerde depend kullanmama ızın vermedıler normal ped kullandım bosuna almıs oldum dependi sezeryanda dıkıslerı terletıyomus buda enfeksıyona neden oluyormus
B8use Lilbabymom kesinlikle deepend canım bak benim adet kanamam çok çok az olur ona rağmen aldım yani bu kanama adet gibi değil baya kanıyor pede sığmaz yani. 😁
Gizem5915_ Kesinlikle depend.Normal doğum yaptım 3 palet bitirdim.Hem dikişlere de gelmiyor rahat ediyorsunuz.M beden aldım çok iyiydi.
Yonca0218 Lilbabymom Ben son hafta dayım bırakın doğumu şuan bile fazla akıntı ve idrar dan hastaneye vs giderken lazım oluyor depend alın kesinlikle. Çok rahat .