Tospikannesii İlk dogumumdu devlete gittim. Geceden hafif sis olan karnimda gezen sancı türü birşeyler vardı , sabahta doktoruma kontrole gidecektim. Gittim doktorunuz bugün acilde nöbetçi dediler şansıma, herşey o an başladı diyebilirim gittim indim assagi acile dogumhaneye giriş yaptım benim dedim biraz sancım var bide sanki ara ara su geliyor gibi hissediyorum. Neyse baktılar zar dueuyor sıkıntı yok gidebilirsin dediler. Çıkışa doğru yürüyordum doktorum karşıdan yürüyordu hemşirelere neyi var hastanın dedi. 2 cm açılma var hocam dediler 2 cmlik hastayı nasıl eve yollarsiniz dediler. Ve bilmediğim beklemedigim şeyler başlamak üzereydi ablamı aradım, annemi aradım , eşimi aradim hepsi tehlikeye atma yarısını yap dediler. Gittim el mahkum imzayı attım ben. Meğer bana suni sancı vermişler. O kadar sıkıldım ki saatler geçti devlette telefonda yasak haber verdim bitti telefonlar dışarıya. Ben dedim cikamiyormuyum biz suni sancı verdik çıkamazsın artık dediler. Ee ne zaman dogurcam dedim 1 saat sonrada olabilir yarında olabilir 2 günde sürebilir açilmana bağlı dediler aç susuz o sanciya2 gün direndim. Şimdiki aklım olsa sancimi evimde çekerdim 😊