Gizemin-minnakI @Bradfordsneff kış yaz temizliğinde ihtiyaç oluyor Valla . Ama çok demişler . Ankara’da yaşıyorum . 200 220 ye geliyorlar. Sabah 8.30 6 ve ya 9 7 .
GamzeBaz Bradfordsneff hergün bi odayı detaylı yapıyorum o yuzden az vakit alıyor ve bna cok fZla zaman kalıyor 😊
Cbusra93 Bradfordsneff Bana her hafta düzenli olarak gelen bir kadın var.Günlüğü 200 TL .700tl demişler ya size bir kadın için mi bu fiyat
Gizemin-minnakI @Bradfordsneff çok aşırı . Ben genelde dolap içlerimi kendim yaparım . Sonra 2 gün abla gelir . Pimapenleri falan cifler. Perde . Her şey dahil . Yani süpür sil değil . Detaylı temizlik için . Şirketle konuştuysanız pahalı olur.
Bradfordsneff Gizemin-minnakI çevremde kimse kadın tutmuyor sorduklarım bilmiyor internetten bulduklarımı aradım baya fiyat çektiler ağır ağır yapmaya karar verdim. Yarın perdeleri halletcem eşim evde. Dolapları da Allah Kerim artık
camellia Bradfordsneff haklısınız en azından ağır bir şey kaldıracağınız zamann yrdım isteseniz yeter size yinede kendinizi yormayın evi temizlesende yine batıyor hamileyken işlence gibi zaten.