Karatas27 Kızlar vajina estetiği yaptıran varmı memnun kalan varmı fiyatları nelerdir ? Bende yaptırmk istiyorum. Bu arada Batman’da yaşıyorum burada varmı ? Hangi illerde olursa sorun yok sadece memnun kalan ve fiyat öğrenmek istiyorum
Mltm88 Karatas27 Fiyatını henüz bilmiyorum yaptırmadım ama Ankara’da bir doktor var çok güven veriyor.Doğumdan 3 ay sonra istanbuldan gidip yaptırıcam inşallah..İnstagramdan bakabilirsiniz dortora Gökçen Erdoğan🌹
Patisever Karatas27 bende zahide küçük diye doktoru takip ediyorum. Doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum ☺️
Karatas27 Cns34 evet eşim bile hissetti benimde canım sıkıldı siz biliyor musunuz fiyatını yaptırdınzmı
Cns34 Karatas27 yok canım bilmiyorum ben 2 buçuk ay oldu doğuralı eşime soruyorum normal diyor. Sizin tek çocuk mu yoksa Bikaç doğumdan sonra mı oldu
Patisever Karatas27 Ankara’da canım evet yapıyor instagramdan bak istersen şahane bi kadın ses tonu bile sizi sakinleştirir yani o derece 😍
eda_erdogan İstanbulda Özgür Kartal var estetik yapan instgramdan takip edebilirmisiniz o doktorda bana çok güven veriyor bence iyi bir doktor gibi