Karanfill 16 gün önce normal doğum yaptım. Dikişlerim dış dudakta ve şişlik oluşmuş. Sanırım enfeksiyon kaptım ya da dikişim mi patladı bilemeyeceğim 😞 Bu durumu yaşayan var mı? Bunun iÇin kadın hastalıkları ve doğum bölümüne mi gitmem gerekir?
Emelg Karanfill benm açılmıstı tekrar dikildi. Şişmesi iltihapı atıp dikiş kapanması demişti dotor. Ama benm orda dikişim ayrılmıstı bi daha dikildi oda tutmadı sora sarı kantoron yağı sürdüm ne enfeksiyon ne açılma kendi kendine topladı şükür
Feyza-nur Karanfill o bölgeyi kuru tut mutlaka birde ben dikişlerimi bir hafta sonra aldırmıştım doktor enfeksiyon kapmıyım diye krem verdi bence sende bir doktora görün
Alev16 Karanfill agrı şişlik idrarda yanma varsa enfeksiyon kapmıştır. Benimde başıma gelmişti aile hekimime gitmiştim 3 tane antibiyotik igne ve krem vermişti günde 1 defa ignemi vurulmuştum o hafta enfeksiyon atılmıştı vücudumdan.
edauyanik Karanfill batikon sür pamukla bide kurutma makinasıyla kurut benimde öyle olmuştu kururken çok acımıştı hafif beyaz gibi iltihap sanmıştım ama geçti canım bi kaç güne
Karanfill Emelg tekrar diktiklerinde yine uyuşturuyorlar mı? Benimde orda 3 tane çizgi var. Gerçekten bilemedim ne olduğunu. İdrarımı yaparkende yanma oluyor.
Emelg Karanfill benm uyuşturdu canım ama şöle bişe var açılınca 2. Ye dikmiyoruz genelde dedi dikilsede tutmuyor dedi gerçekten öle tutmadı. Sarı kantorunun enfeksiyona karşı ve yara iyileşme özelliği var o iui geldi. Şimdi doğum yapınca direk başlıcam bu sefer beklemeden
Karanfill Alev16 evet hepsi var. eski haline döner mi ya afedersiniz orası öyle bi şişmiş ki çok garip görünüyor 🙁 sizinki 1 haftada mı düzeldi
Alev16 Karanfill evet igne cok iyi geldi bana. geciktirmeyin vücudunuzda enfeksiyon varken bebeginizi emzirmenizde iyi olmaz.
Karanfill edauyanik sizinde mi şişmişti. Halbuki doğumdan sonra hergün batikon sürmüştüm. Baya dikkat etmiştim
edauyanik Karanfill bende çok dikkat etmiştim ama kanama olduğu için mecburen havasız ve nemli kalıyor illaki iltihap oluyor canım çok sıkıntılı durum :)
Aylin2011 Karanfill ilk doğumda benimde şişti çok can yakıcı bir durum yatamıyorum oturamıyorum yürüyemiyorum daha sonra içinden iltihap akmaya başladı öyle geçti canım