Evet kızlar sabırsızlıkla yazmayı beklediğim doğum hikayeme hoşgeldiniz.29 Ağustos gecesi 39+4 olmuştuk kızımla o zamana kadar hiç bir belirti yoktu,taki gece yarısına kadar hafiften karından makata doğru bir sancıyla uyanana kadar hemen lavaboya gittim hiç bir belirti yok ama aşırı artmaya başlamıştı sancım, eşimde uyuyordu telaşlandırmak istemedim sabahı bekledim sabah yine ara ara sancı devam ediyor.Eşime yine söylemedim onu işe gönderdim neyse baktım sancılar sıkılaşıyor pilates topuna oturdum egzersiz yaptım,hiç bir hafifleme yok.Eşim işten geldi,yemek hazırladık tam yiyecektik ki adet sancısı gibi bir sancı vurdu karnıma hemen lavaboya gittim oda ne kan 😔 elim ayağım boşaldı ilk gebeliğim biraz korktum nişan olduğunu biliyorum tabi.Neyse eşime seslendim benim nişanım geldi diye o anı anlatamam eşim evin içinde bir sağa bir sola koşturuyor 😁 ben ılık bir duş aldım depend giydim, eşim eşyaları arabaya taşırken ben bulaşıkları yıkadım eşim beni öyle görünce bir bocaladı doğuma gidiyoruz bırak şunları diyor ben hiç bırakır mıyım içim rahat etmez,yemek masamıda bir güzel silip pakladiktan sonra.Hastaneye gittik ebe hemen alttan muayene etti 2cm açılma dedi bu arada hala kanamam var bu hiç normal değil farkındayım, ebe birşey söylemiyor, doktorumla iletişime geçti hemen nst bağlandı nst sıkıntı var bebek kalp atışları az.Doktorum 15 dk jet hızıyla yanımdaydı şok oldum birşeyler olduğu belliydi doktorum da muayene etti o sırada doktorumun eldiveni kan içinde kaldı bir kaç dk sonra benden şelale gibi kan akmaya başladı.Doktorum eşimi dışarı çıkardı dışarda eşime bu kan miktarı hiç normal değil acil sezeryana almam gerek dedi.Eşim soğuk kanlılıkla bana sordu bebeğimizin bir sorunu olabilir içerde acil almaları gerekiyor onay vermeden senin fikrinide almak istiyorum deyince ben hemen kabul ettim.Söz konusu evladım ilk göz ağrım.Bu arada ailem kısaca sülalem hastaneye koştu ben onları görünce bana bir cesaret geldi tabi Gece 00:05 te ameliyathaneye alındım.Genel anestezi verildi.Uyandığımda kızımın sesini duydum çocuk doktoru muayene ediyor oda hastaneyi ayağıya kaldırıyor.Bu arada dışarda eşim ve ailem bizi bekliyor kurtarıcı meleğimiz doktorumuz eşime ve aileme teşekkür etmiş.Bu arada kızımın ve rahmimin fotoğrafını gösterdi doktorum verilmiş sadakamiz varmış.Rahmim pıhtı halinde kan biriktirmiş şişmiş, bebeğimin yüzünde dışkıyla doğdu biraz daha beklense dışkısını yiyecekmiş doktorum erkenden farketti sağ olsun.Tek beni zorlayan genel anestezi olduktan sonra omzuma vuran gaz sancısı oldu zor durumda kalmadıkça genel olmayın kızlar.Bu arada kızım 30 AĞUSTOS 00.25 ZAFER BAYRAMINDA DOĞDU kızımla bizim zaferimiz oldu.Biraz uzun oldu ama yazmaya değerdi. doğum yapacak tüm güzel annelere ufak ta olsa bir umut olsun🌹🌹❤️❤️❤️❤️