CaglaG Ya kızlar bide benim sabahtan beri acedim tam olarak sökülmedi kasık ağrım da fena acaba neden? 🤷🏻♀️
Larraa Annewith hiç bir sorun yok maalesef tahliller, testler, rahim filmi, eşimin testleri temiz ve iyi çıktı. Yumurtlama ve çatlamada oluyor her ay ama maalesef olmuyor. Siz de var mı sorun?
Annewith Maysasu tut canm tut 😂 negatifi görünce üzülüyoruz en iyisi beklemek insallah nasip eder Rabbim bu ay 🤲🏻 yaklasik 11 gündür sürekli regl ağrılarım var her an olcam diye tedirginim normalde ağrılarım oldugunda erkenden olurdum ama 1 gün kaldı olmama insallah bu sefer olmuştur ☹️
Maysasu Annewith inşallah canım valla ama benim kendimden hiçbir beklentim yok bu ay hissetmiyorum moralim de düştü aslında inşallah senin vardır hayırlısıyla
Annewith Maysasu ayy canm bi sey sorcam sende hic kuruma çizgisi çıktı mı bu zamana kadar benim bu markada hic çıkmamıştı gece yaptığım test nasılsa negatif diye attim birdaha da bakmadım bugün rast geldim çizgi çıkmış bildigin ama daha önce dedigim gibi bu markada kesinlikle olmamisti 😳😳
Annewith Annewith ne zaman çıktı hic bilmiyorum 10 dk dan sonrası doğru değil ama böyle de olmamıştı hic
Maysasu Annewith çıktı kuzum bi kez aradan uzun süre geçmişti 2 saat falan sen hemen yap ben kimyasal gebelik geçirdiğimde 3 4 dk da kırmızı çizgi beliriyordu
Annewith Larraa bizim de aynı hic bir sorun yok su anda. Rahim filmini bekliyorum bakalım ondan sonra ne olucak
Larraa Annewith Bende işe yaramadı ama rahim filmindem hemen sonra hamile kalan çok fazla kişi var inşallah sana da faydası olur 🌸🙏🏻
Ftshn Annewith bence bu kuruma çizgisi falan değil basbayağı 2.çizgi bu Hadi inşallah vardır gebelik 🙏🙏