Merakliduygusal Anneler kış bebeklerimizi nasıl giydireceğiz🙂 yenidoğan bebek nasıl giydirlir? Alınan tulumlar ince bebeler ev kaloriferli bile olsa üşümez mi? Ben bile üşüyorum kaloriferli olmasına rağmen cogu zaman, tecrübeli anneler fikir verin lütfenn🥰
alparslanannesii1661 Merakliduygusal kasimda dogacak insallah ben iki kat giydirip odadanin durumuna gore ici yunlu tulumlardan alicam onunla uyutmayo düşünüyorum birde disari cikarken o tulumu giydirip battaniyeye sarsam yeter
Nnurdan Merakliduygusal canım ben 3 çocuk büyüttüm üşür diye katkat giydirilen çocuk daha çok hasta oluyor büyüdükçe yelden nem kapar hale geliyor yani herşeyin fazlası zarar
Denizyildizii Merakliduygusal Ensesine bakacaksınız. Eğer nemli ise sicakliyordur. Soğuk ise üşüyordur. Burnundanda üşüyüp üşümediği anlaşılıyor.
DemetF Merakliduygusal evdeyken cok giydirme taraftari degilim odanin sicakligina gore ayarlicam ben annem bizleri de kalin giydirmezmiş simdi cok usuyen biri degilim kansiz olmama ragmen ve nadir hasta olurum
alparslanannesii1661 Merakliduygusal tulum dedigim söyle odanin isisina gore ayarlicam bir kat kifayet ustune tulum giydirecem ankara ayaz oluyor ustunede battaniye atarim duruma göre tabiki
Mavi34 Merakliduygusal benim ev baya sıcak olduğundan evde giymelik kalın birşey almadım. Hırka yelek ordum sadece. Dışarısı icin de kalın kundak kalın battaniye aldim
Yamacin-Annesi Merakliduygusal bende bilmiyorum bunu subatin ilk haftasi yada Ocak sonu gibi olucak doğum ama bakalim🙄