1oguzannesi Kızlar ne kullandınız naptınız da geçti bu illet ben antibiyotik kullanamıyorum çarpıntı yapıyor . Ve enfeksiyon değeri sizlerde kaç çıkmıştı benim lökosit değerim çok yuksegime geldi korkuyorum 12. Haftadayım
Baharrk 1oguzannesi bol bol su içmelisin ben bu enfeksiyon yüzünden 1 hafta hastanede yattım🙄 şimdi 3-4 lt su içiyorum
yediekim 1oguzannesi bende ayni sorunu yaşiyorum. En sonunda idrarim kanli gelmeye baslayinca acile gitmek zorunda kaldim kan zehirlenmesinden korktugum icin.. antibiyotik kas gevsetici agri kesici verdi ve bol bol su icmemi söyledi.. idrari temizleyen caylar var isterseniz ictiginiz suyun yaninda ek olarak onlardan kullanabilirsiniz🌸
ZeynepUstaaa 1oguzannesi Dün doktor suda eritme bi ilaç verdi yamadan içtim sabaha kadar tut çişini dedi ama gece 4 e kadar dayana bildim neyse sabah yine tuvalte gttim resmen parça parça geldi
Zeyzey91 1oguzannesi Ben hamilelikten önce de çok sık enfeksiyon geçiriyordum hamilelikte de bir kaç kez geçirdim.Doktorum monurol yazdı her seferinde. Gece son idrarı yapıp içiyorsunuz sabaha kadar o mikropları öldürüyor sanıyorum vücutta da 3 gün kalıyor doktor öyle söylemişti bebeğe de bir zararı yok genelde hamilelere bu veriliyor. En son Lökosit değerim 49 çıkmıştı benim..Bol su içinnn bunun en önemli olayı su içmek.
Baharrk 1oguzannesi benim artık kana karışmıştı CRP değerim 120ye çıkmıştı normal aralığı 0-5 arasında düşünün artık🤷🏽♀️🙄
1oguzannesi yediekim antibiyotik kullanmadan atmak istiyorum ben işte kızılcık suyu duydum bide karnabahar kaynatıp içmek iyi geliyor diyolar denemeyi düşünüyorum
1oguzannesi Zeyzey91 banada urocare yazdı gece yatmadan son idrardan sonra iç sabaha kadar idrar yapman yasak dedi ama içmedim çarpıntı yapıyor diye bilmiyorum içsem mi diye kararsızim bol su icmeyle atamaz miyim
Baharrk 1oguzannesi kuru dut ye o iyi geliyor bide kuru dutu suda kaynatıp suyunu içmiştim internette araştırabilirsin iyi geliyormjş baya bana iyi geldi
Zeyzey91 1oguzannesi Yan etkisi o kadar olmuyor benim bildiğim .Bence içmelisiniz çünkü bu önemli bi olay hamilelikte.Böbreklere falan geçmesin allah korusun .İlaçsız atmak biraz zor gibi ben ilacı kullandım hatta 3-4 saat tutabildim vücutta buna rağmen 0 lanmıştı değerlerim.Acil şifalar dilerim bir de bu dönemde ben bitkisel şeylerden de çekiniyorum kızılcık suyunu doktorum söylemişti ama hamileyken nasıl bi etki yaratır bilemedm
Civcivim000 1oguzannesi o çok iyi bi ilaç benzerleri varaynı şekilde şasefarklı markalar ama ben en çok urocare nin faydasını görüyordum evlendikten sonra çok sık enfeksiyon oldum en iyi gelen oydu doktorunuz vermiş kullanın benim cayır cayır durduğum yerde yanmam olurdu yarın saate acımı hafifletirdi sabaha kadar ben de tutamazdım ama ne kadar tutsanız kar olduğu kadar yine de işe yarıyor
Selma_K Bana da doktorum monurol diye bir toz verdi gece yatmadan bir bardak suda eritip icecekmisim ama sabaha kadar tuvalete gitmemem imkansiz her gece 4-4.30gibi tuvalete kalkiyorum ve patlayacak derecede tuvaletim geliyor😔