Benimde Doğum hikayem yazmak nasip eti 04:09:2021 de gelen oğlumula yolculuğumu anlatmaya başlıyım . O gün hiç bir şeyim yoktu normal bir gündü benim için evimin işini yapım o gün kendimi iyi hissediyordum eşimle gece yürüyüş yaptım ama böyle 10 dk sürdü böyle sıkıştım eşimle döndük hemen o yattım ben 11 e kadar Siyer dersi dinledim canım sıkıldı böyle sacıma 30 yakın örük yaptım baktım Altan böyle sancı geliyor hafif ağrısı adet günün hafif olan halini düşünün sonra aldırmadım ama ileri dk böyle değişti sancım 10 dk bir gelmeye başladı ama ben halen gelmez diyordum eşimi bu süreçte kaldırmadım evde kalktım gezdim sonra ağrı eşim yükseldi ve Ben duşa girdim baktım geçmiyor en sonumda eşimi kaldırdım hastane gittik ama ikimizde nts takarlar gideriz sanıyorum nts bağladılar o an çok köyü oldum sancım yükseldi böyle nts bağlı durmak çok zor oluyor hemşire gelip 2 buçuk santim açılman var dedi ve Doğum başlamış dedi ben çok oldum nasıl dedim bugün müydü Doğum diyip şaşırdım ben vanlıyım Urfa gelin geldim o yüzden ailem yanımda değildi eşim koz kardeşini çağırdı ama saat ben 3 kadar hastanede sancımı evde cektim en son haberler ebe bebek için serumm yaktı kalp ritmi için ams sonra şiddetli sancı geliyor nts de sancı gelmesi çok zor orda bir kadın vardı beni çok Korkut’u işte senin ilk Doğumun sen akşama kadar çıkmasın aklın varsa sezaryen ol diyor böyle ben çok kötü oldum kadın beni çok etkiledi ve ben odam değiştir dedim özel hastanede yaptım bu arada ebe gelip sunu sancı verdi o zaman kadar en kötü oydu ama iyi ki yaptım ve süreç nasıl hızlandı aniden bir kusma oldu bebeğim artık aşağıya indi diye sancım oldu baktık açılmam iyi ilerlerdi ve artık nts hep bağlı oldum için ebe çıkarıp yürümek istediğimi söyledim ve beni aldı bir kaç kere gitmedim bile başım döndü ve artık kötü oldum bayılacaktım ve yata döndüm bir iğne yaptılar ondan sonra rahatladım ve uyku haline girdim gözümü açtım doktor kalk Şehriban derda geliyor dedi Altan baktı ve TM açılmam oldu ben şok. Oldum ve tuvaletim geldi ama o bebek mil 😅 ben bilmiyordum ebe beni klozetin üstünden kaldırdı çok utandım neyse Doğuma aldılar size tek tavsiyem doktor ne derse onu acıyı unutun ve asla ben yapamam demem demeyin ki yapın ben 2 ıkınmada Doğum yaptım ilk Doğum ama doktor çok iyi yaptım söyledi bile sancı gelince kalçanızı kaldırmayın yırtılmanız oluyor benim çok az oldu ve çok iyi toparladım ve akşam 4 olduğumuz hastanede 8:30 oğlum geldi çok şükür iyi ben Doğum yaparken tüm anneler dua ettim sizde unutmayın bizim hikayemiz böyle bir şey sormak isterseniz inşallah cvp verenim ☺️🥰