Ppatya Sezeryan doğum yapmama rağmen hemoroid oldum doktorumun verdiği hap ve kremi kullanıyorum hiç fayda bile etmedi sizler neler yaptınız ben çok kötü durumdayım 2aydır doğum yaptım 2 haftadır çekiyorum 😖😣😣
Meless Ppatya bende bu sabah çekmeye başladım bir baktım meme oluşmuş. Canım yandı doktor banada krem verdi almadım daha alacağım. Bir de kantaron yağı sür dedi annem bakalım onu deneyeceğim. Ablamda hemşire sıcak suya otur 20dk dedi
Ppatya Meless sıcak suya oturunca rahattı ama sonradan yine başladı krem verdi doktor hem içine hem dışına sürüyorum pek faydası yok lazerle yaktıran arkadaşım var tekrarlanmış diyor
Aylincaey Ben olmadım ama eşim oldu eşimde iki hafta çekti vallaha çekeceksin canım onu malasef biz aktardan bı krem almıştık hiçte faydasını görmedik eşimin ki bide çok kanıyordu düşün
Ppatya Aylincaey aktarcıdaki akrabam soğanı fırına bütün haliyle atın çıkarın bademyağı sürüp sorunlu bölgeye çamaşırınızın içine koyun üç dört sefer tekrarlabişey kalmaz dedi bakalım denicem 😣
Ayca0909 Ppatya alovera sür doktordan fitil iste procto gyvnol ya da dalfon benim oyle gecti bu ilaçlarla anestolda krem kullandim
Tunammm Ayca0909 sizinki hafiftir o kremler bana hiç etki etmedi 🥲🥲 o yüzden kızımın doğumunu bekliyorum o doktora gitmek için çok araştırdım böyle çekmektense bi kereye mahsus o parayı çıkardım gözden ☺
Ayca0909 Tunammm ben dikişsiz ameliyat oldum 3 taneydi dogum yapamazsin dediler icini temizlediler sonra bu ilaçlarla ile devam ettim
Tunammm Ppatya Ben ankara da oturuyorum burda çevremde gidenlerden duydum hep çok memnunlar ameliyat yeniliyormuş ve kaçırma yapıyormuş tek çarem o kaldı valla 😞
Ppatya Tunammm RABBİM hepimizin yardımcısı olsun zor bir durum ve muayene yeri tedavi şekli bile ürkütücü
Ecehannn Ppatya eğer yurtdışından getirtebilme imkanınız varsa hadensa diye bir krem var gerçekten muhteşem hem tedavi ediyor hemde acayip rahatlatıyor
Ppatya Ecehannn en fazla kaç paradır ki bilsem fayda sağlıcak kurtulcam bu illetten kaç paraysa artık veririm