NazliHanileTa Kızlar beta 1015 cıktı acildekş doktor 5 haftalık gebe oldgumu soyledi bu rakam düşük mü normalmi nasıl ?
Kdrye NazliHanileTa bende 3 gun once kan testi yaptirdim 1120 cikti. Netten hesaplattim 5 haftalikti canim. Bu ayin 31 de randevum var o zaman kadar insallah keseyi ve bebegimi gorurum heralde 😊
BetlAkdenizKaymak NazliHanileTa çok normal canım öğrendiğimin ertesi günü tahlil yaptırdım benimde değerim 1000 çıkmıştı ilk öğrendiğimde 4,5 haftalık dedi doktor o zaman şimdi 10+1 çok şükür 🙏
EmelMisirlioglu Normal bir deger her 2 gunde bir 2 kat katlanarak artacak.gözunuz Aydın rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi😊
NazliHanileTa Ben dayanamadm çünkü hiç beklemedğimiz bi gebelikti daha eveleneli 1 sene oldu cok erkendi bizim için, beklenmedik anda olunca eşimde dayanamadı hemen randevu aldırdı... Birde folıkasıt faşan kullanmak gerekıyomş bırazda oyuzden, istrsen sende bi git ılacları kullanman gerkırse birde kacırma zamanlarnı
Kdrye NazliHanileTa ocak ayinda hamile oldugumu ogrenmistim idrarda kanda cikiyor ultrasonda bisey gorunmuyordu sonra kanamam olunca doktorum kimyasal gebelik dedi. Simdi gittigimde yine gormezsem diye korkum var ondan gec bi tarihe aldim tarihi
NazliHanileTa Ayyy Allah gönlünüze göre versin inşallah 😔 bunları takma kafana, bi arkadasm kımyasalda dıs gebelikte hatta 2 tanede düşük yaptı ama şimdi normal bi gebelık gecıryo Allah tan ümit kesilmez ☺️
Kdrye NazliHanileTa amin. Sende ne belirtiler var. 5 yasinda bi oglum var ondaki gibi bi gebelik gecirmiyorum. Oglumda 4.5 haftalikken midem bulanmaya baslamisti. Bu gebelligimde halsizlik ve bas donmem var