baloglusuuumm Dün temizlik yaptım biraz uzun sürdü bebeğim dünden beri oynamıyor bununla mı ilgilidir çok ehvam yaptım 19+3 düzenli olarak oynuyordu
Aysel0707 baloglusuuumm duzenlı degıldır olmazda cnm cunku daha cok kucuk uzan bıraz dınlen sesız odaya gec ben 33 haftalılgm hala duzenlı degıl yanı endıselenecek bı durum yok hepte oyle uyuyurdur
Senayyalcin baloglusuuumm Daha düzenli hareket etmesi gereken haftalar değil bir de kendinizi yormuşsunuz çok normal
Seda_nrr baloglusuuumm bu haftalarda hareketler zaten düzensiz olur canım birde çok yorduysan kendni oynasada ufak hareketler olur ve hissetmeyebilirsin.Tatlı ye meyve suyu iç sırt üstü ve sol tarafına dönüşümlü yat bakalım oynayacakmı
yigitegenin_annesi baloglusuuumm bende o haftalarda endişelniyordum 24 25 haftalrda düzene girer. Yorulunca hareket etse bile o yorgunlukla hisedemezsin
yigitegenin_annesi baloglusuuumm ve genelikle uyuyorlar 😂 hazırlık yapıyırlae bizi uyutmayacak lar ya gelince
Merve_0109 baloglusuuumm Canım korkma bazen benimde öyle oynamıyor bende 25 haftalığım çikolata ye sol tarafına uzan dinlen hissedersin
AseLenaMom baloglusuuumm Daha hareketini hissetmen için zaten erken 🤷🏻♀️ 25′ten sonra düzenli hissetmeye başlarsın normal yani hissetmemen