01rebirth Merhaba arkadaşlar regl 6 gün gecikti hastanedeyim kese gözükmedi kan testi verdim, aynı durumu yaşayıp kanda gebelik çıkan var mı?
Miros 01rebirth adetinde duzensizlik varmiydi belki yeni döllenme olduysa kese gozukmeyebilir cok normal
piremsesce 01rebirth geç döllenme yaşamıştım adetim 11 gün gecikmesine rağmen kese yoktu kan değerimde düşüktü bi hafta sonra yani adetten 18 gün sonra keseyi görmüştüm
Nazendehanim 01rebirth 6 günde bence gozukmemesi normal ben 5. Haftada çok sıkışıkken gördüm keseyi , kan tahlilinde göre bir degerlendirme yapılır
piremsesce 01rebirth 11. gün 300 dü hasta olucam diye beklemiştim baktm olmuyorum gidip kan vereyim dedim 😂
Vldn 01rebirth bisey soylucem strest yapmana gerek yokki benim kuzenimin adeti duzensizdi adetnden uchafta gecmis adet olmayacagna karar verince test yaptrmis pozitif cikmis ama kese icin erken demis doktor betabdegerine gore cunku betasi 50 cikti dusun adetnden ucbhafta sonra herkesnki erken dollenck diye bisey yok gun gectikten bes gun sonra kese gozukuck diye bisey de yok
aaysecoo 01rebirth benim reglim 10 gün gecikince alttan muayeneyle anca göründü. Yani acele etmeyin normal
Vldn 01rebirth canim ben dusukten sonraki ikinci adetimi olmadm hamile kaldim hemen rahim dusukde olsa sncta bi gebelik tecrubesi ediniyo cok yakinda seninde olur uzulme inan bak yipratma kendini suan negatif diye herseyin bir zamani vakti saati var