Selcansahin33 istanbullugelin34 1 cm açıklık olmuş çarşambaya kadar sancım gelmezse Suni sancı olcak 😊
Ilhan_h41 Selcansahin33 siizinki daha iyi 😞bizden esim aralikta gelcek. Bi mucize olurda doguma gelir arsliktan once ins 🤲🤲
Canan123 Benim de 1 cm açıklığım varmış ama yatış matış demedi haftaya tekrar görücem dedi, o zamana kadar işte hurma adaçayı rahmi iyice yumuşatcaz dedi, doğum kapıda da haberim mi yok 36+2yim
Merve-1109 Canan123 benimde 1 cm açıklık rahim ağzında yumuşama var dedi yatış verecekti hocam sancımı bekleyim diyip eve geldim herkes diyor senin doğum yakın hayırlısını versin rabbim 36+4 üm
Selcansahin33 Canan123 emin olun ha oldu ha olacak derken bile 10 gün geçiyor benim 1 cm açıklık var mecbur yatış veriyor haftam 39+4 oldu çünkü bebekte 3750 gram doktor bebeğin daha fazla kilo almasını istemiyor doğum zorlasmasın diye
makbulekckdmr Selcansahin33 İnşallah olur açılman ya bol bol otur kalk sandalyeden tutun öyle daha kolay olur ☺️
Umut_beyhan_03 Selcansahin33 iki gündür sancı çektim ama hafif herkes git diyince gittim yatışım yapıldi doktorum baktı ne açılma nede su hiç birşey yok dedi çıkışım yapıldı hemen bugün bende başlıyacam bide son adet tarihime göre bebeğim 37+2 Ama utrasyonda 39+2 dedi doktor birşey değişirmi şuan bile hafif Sancim var inşallah artar benimkide uzun oldu kusura bakmayın
Selcansahin33 Umut_beyhan_03 benimde iki hafta önden gidiyordu o ara ağrım oluyordu baskı cok oluyordu erken gelebilir dedi doktorum ama sonra dengeledi şimdide gelmek bilmiyor siz hurmaya falan başlayın bence iyi olur inşallah 🤗🤗
Selcansahin33 istanbullugelin34 simdi nişanım geldii çok mutlu oldum belki bu gece sancıda tutar 1 cm açıklık var demişti doktor sabah meryem ana otunu suya işlemiştir 2 saat önce tam açılmış ve nisanım geldi 😅🤗🤗
istanbullugelin34 Selcansahin33 ayyy hadi insallah sağlıcakla kolaylikla kavuş yavruna haber ver ama 😍😍
Ilhan_h41 Selcansahin33 askm Benimm geceden beri 3 kere geldi doktor 1cm acilman var sancin bastirirsa gel dedi suan evde sanci cekiyorum :))))
Selcansahin33 Ilhan_h41 yaa suan benimde var evdeyim iyice tutarsa gidicemmm inşallah sağ saglim dogururuz 🤗😅😅
Ilhan_h41 Selcansahin33 selcann Ben dogurdum aksoo🤲🧚♀️😂 gece 3.30da geldim 07.04de dogurdu.mm 🧚♀️♥️🧿
Selcansahin33 Umut_beyhan_03 inşallah inşallah 39+4 üm şuan suan sancım var iyice sıklaşmasinı bekliyorum nişanım geldi 2 saat kadar önce bakalım inşallah sizede faydası olur 🤗🤗
Umut_beyhan_03 Selcansahin33 ayy inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla kucağınıza alın