tipikbiryayburcu Kızlar selammm, 28+1 olarak yavaştan alışverişe başladım. Bebek losyonu, deterjanı ve şampuan olarak hangi markaları tercih ettiniz?
evlatkokusu0806 tipikbiryayburcu ben almadım ama kesinlikle mustela almıcam gereksiz pahalı paraben ve alkol olmasın ona dikkat et yani dalin uni baby alabilirsin
Bir_tospik_beklerken tipikbiryayburcu Green clean deterjan diğer tüm bakım ürünleri mustela en temiz içerik bunlardı canımçok fazla araştırdım
Miros tipikbiryayburcu Trendyol takibinden sebamed sampuan aldim ilk kizimda asiri uygundu cok zamlanmis hersey ama trendyolda cok iyi indirimdeydi birde sleepy bebek bezi aldim daha baska birsey yok😂 pisik kremi ilk kizimda sudocrem kullanmaya baslamistim cok guzel bi krem yogun ve cidden super ama kiz bebeklerde olmuyormus vajina kismi bebekken kapanma yasadigi icin doktorum yasakladi ve zeytinyagina baslamistim ikinci bebegimdede pisik kremi almayip zeytinyagi kullanicam
Elbet-birgun-kavusacagiz evlatkokusu0806 dalin ve unibaby bastan sona kimyasal. Mustela pahali diyosunuz ama nerdeyse bir sene kulllaniliyo
tipikbiryayburcu Bir_tospik_beklerken Green clean toz mu sıvı mı daha önce duymamıştım. Mustela’da güzel fkaat biraz tuzlu
guzellanne Ben r bebekten Bücshen markasını aldım Şampuan losyonu Pişik kremi. Deterjan dalin aldım ama siveno alıcam bitkisel olsun istiyorum çünkü
tipikbiryayburcu Miros Pişik kremi kullanmazsak çok sıkıntı olur mu acaba ya. Ben zaten altını değiştirirken ıslak mendil yerine temizleme pamuğu kullanıcam ıslatıp
Semy tipikbiryayburcu mustela istiyordum ama aşırı gereksiz pahalı. Dalin alacağım büyük ihtimalle. Birde burak hocayı bırakıcam sanırsam yemiyüzyılla anlaşmayı bitirmiş ve acıbadem memorialle çalışacak sadece onlarda tuzlu hastaneler karşılayamayacağım miktarlar. Haberin var mı ? Dün attı listeyi.
tipikbiryayburcu Semy Evet haberim var gördüm. Goptan sonra en uygun acıbadem var atakentte 2000 tl var aralarında yine az para değil. Kime geçiceksin?
Semy tipikbiryayburcu esenler medipolde elif nur yılmaz varmış iki arkadaşım gidiyor memnunlar baya onu bi deneyeceğim. Son haftalarda böyle birşey olsun istemiyordum ama artık gerçekten aştı beni yani. En azından bu yıl somuna kadar yüzyılda devam etseydi keşke dedim ama yapacak birşey kalmadı
Bir_tospik_beklerken tipikbiryayburcu sıvı canım mıstela en temiz içeriği olan diye önerdim ama baby me pembe şişeli daha uygun onun da içeriği temiz daha makul fiyat düşünürseniz
tugbao tipikbiryayburcu sebamed aldim banyo urunlerini, pisik kremi sudocrem, deterjan duru granul almayi dusunuyorum. kardesim de kullaniyor, cok memnun.
Miros tipikbiryayburcu zeytinyagi zaten pisik önlüyor arastirabilirsin sende oda bir nevi pisik kremi gorevi goruyormus doktor soyledi
Burcan35 tipikbiryayburcu bende pamukla temizleyecegim ama sudocream aldim herseye iyi geliyo cnku tavsiye ederim yetiskinler bile sivilcelerine vs kullaniyor
Burcan35 tipikbiryayburcu dogal olani birakmiyor ama lavantali olani erimiyor bilgin olsun bende duru granul aldim yikadim cicilerimizi gayet memnunum ama lavantali alma sakin
tugbao tipikbiryayburcu dogal olani birakmiyo. lekeler vs. de gayet guzel cikiyo. bi dahaki hafta dogum iznine ayriliyorum ben de basliycam yikamaya 🥰
Petyynut tipikbiryayburcu ben de henüz almadım ama 2 yaşında bebeği olan birkaç arkadaşım var onlar şampuan, krem, yağ ve deterjan olarak uni babyi önerdi
tipikbiryayburcu Petyynut Yağ konusunda kararsızım doktorlar önermiyolarmış. Aktardan alıp ayak altına masaj falan yaparım diye düşünüyorum
Fulyabaykan tipikbiryayburcu 29+1 günlüğüz bizde 🥰 ben bebek yağında dalin aldım şampuanda uni baby aldım yıkama deterjanı duru granül matik aldım önerilenler olarak bunları aldım