Hazeleyes_ Arkadaşlar 34 haftalık olduk haftya doktora gidicem 35 olucam tabi ama bende şeker var şekeri olanlar doğul kolay olsun diye hurma yiyor mu biliyormusunuz? Yani diyetisyene gitmem artık ona soramam da şekeri etkiler mi?
Zeyyyn Hazeleyes_ şekerimi takip ettiğim için yıyorum ben ölçüm cihazınız varsa bakabilirsiniz o şekilde yanında süt vs yerseniz çokta yükselmez
Kuzeymom Hazeleyes_ kuzu benim şekerim olmadığı halde doktorum bebekte şişlikten şüphelenip diyete soktu bende abandım hurmaya internette görmüştüm şeker isteğimi onunla kestim sonra çocuk erken doğmaya karar vermiş ama sıkışmış 37 de acil sezeryanla doğurdum
-2345123 Hazeleyes_ Ben ikinci bebeğime hamileyim. İlki ölüdoğum oldu. Doğumumdan bir ay önce covid geçirmiştim bir de gebelik şekerim vardı. Ben hurmayı ve sporu abarttım. Ölüm sebebi tespit edilemedi. O yüzden bu hamileliğimde ne hurma yemeyi ne spor (yürüyüş hariç ) yapmayı düşünmüyorum. Bu benim yaşadığımdı. Elbette hamileliği ve doğumu farklı olur. Bir an o acıyı hissedince yazdım.
Hazeleyes_ Zeyyyn ölçüm cihazım yok malesef ya peki doktor önerdi mi size birde kaçıncı haftada başladınız yemeye
Zeyyyn Hazeleyes_ doktor genel olarak zaten önerdiği için meyve yerken de şeker alıyoruz sonuçta çok yüksek değil benimki o yüzden rahatlıkla yıyorum yüksekse o sıkıntı olur işte