edakr Kızlar eşimle bu ay gebelik için denemeye başlıcaz çok heyecanlıyım bana tavsiye edebileceğiniz yada önermek istediğiniz biişey var mı ilk olcak çok heyecanlıyım eğer pozitif olursam burda yine sizinle paylaşmak isterim 😍😁🥳
Aycaaa571 edakr bol bol dua edin olması için ve yumurtanın döllenme zamanına getirmeye çalışın o zaman döllenme çabuk oluyor yumurta kanalları açık olduğu için
Fatma_4224 edakr gun aşırı ilişki canım birde folik asit başlayabilirsin bu ay herşey gönlünce olsun inşallah 🤗🤗
Fatma_4224 edakr doktora gidip bütün tahlillerinize bakıldıysa bir probleminiz yok ise Allah’ın izniyle kısa sürede cocugunuz olur 🥰🥰
cansetk Sadece kafaya takma😘hersey oradan geliyor. Kendin icin gir iliskiye bebek icin degil🎈umarim guzel sonuc alirsin🥰
edakr Teşekkür ederim hepinize inşallah olumlu bir sonuç alırım ve yine burda hamile olduğumu sizinle paylaşırım 😍🥳🌸
edakr @Fatma_4224 ben gitmiştim daha dün kendim için doktorum herşeyimin normal olduğunu söyledi hamile olunca gidip tekrar bi kontrol ettireceğim folik asit de de başladım 🙏🏻❣️
edakr @Fatma_4224 doktor tavsiyesiyle başlasan senin için daha önemli olur canım ama ben kendi kullandığımdan memnunum 💁🏻♀️
Fatma_4224 edakr ay sonu doktora gideceğim tedavideyiz ama doktorum herhangi bir folik asit yazmadı nedenini bilmiyorum 😐😐