Anneyimmm Kizlar 18 haftalik hamileyim agrim vardi sirt ve mide bolgesinde safra kesemde camur cikti bu durumu yasayan varmi bebegemi bisey olur mu bebek etkileniyor mu bundan cok korkuyom ona bise olur diye😭
Dilekarducc Anneyimmm bende de hatta kontrol sirasinda ogrendim beb sadece bulantiyi cok agir yasadim ama suan 32 haftalik hamileyim 😊 ama doktor kontrolunde olmaniz onemli tabiki.
Anneyimmm Dilekarducc evet pazartesi tekrar bakicak karaciger enzimleride yuksek dedi bakalim napicak dr
Tubissss Canım bende de çıktı hatta bir tanesi taşlaşmış ve kanala düşmüştü 23 haftamda. Ağrıdan yerimde duramıyordum. Kanaldan taşı almak için ercp yaptılar taşı aldılar. Çok şükür ağrılarım geçti bebeğimde bende iyiyiz çok şükür 29 haftalığım şuanda.
Kbrkbrkbr Tubissss merhaba ercp işlemini nasıl Ve nerede yaptırdınız acaba çok tedirginim. Bazı doktorlar değerlerin çok yüksek değil beklenebilir diyor bazısı yapılmalı diyor sizde neye göre karar verdiler zor bir işlem mi? Sonrasında kese alındı mı acaba?