DidemAtr Kızlar selam, Hep bebekleri düşünüyoruz ama biz hastanede ne giyeceğiz?Pijama takımı mı aldınız siz yoksa gecelik mi?Kanamamız olacağı için gecelik daha iyi gibi geliyor…
Mom54544 DidemAtr Gecelik yakıştıramıyorum kendime baktım ama begenemedim onun yerine 3 tane alt pijama aldım 2 de t-shirt almıştım onları takım yaptım gidip lohusa takımlarına çok para vermek istemiyorum
Zeyzey97 DidemAtr ben alt üst pijama takim alicam ilk dogumda cok rahat ettim bu sekil ve üstüne kalın bir sabahlik alicam kis ayi olacağı için
Mom54544 Yagmur00 En azından pijama ve t-shirt evde giyiyorum sonuçta her zaman 50 lira pijamalar 80 lira da tshirtler tuttu kim bilir ne kadar süre giyerim işime yarar en azından sonrasında da 😊
Aslhn12 DidemAtr mesela normal pijama ve loğusa takımı kalite ve görünüş olarak aynı. AMa ismi loğusa takımı olduğu için bana göre yüksek meblalarda satılıyor onun yerine iki üç tane şık güzel alt üst pijama takımı alırım daha iyi ve daha uygun❣️Üstüme de kış olacağı için kalın yelek ya da sabahlık tarzı bir şey alırım
Ayseee4238 DidemAtr ben alt üst sabahlikli takım aldım gecelikle oturup kalkarken yatarken rahat edemem açılır düşüncesi oldu bende o yüzden gecelik tercih etmedim.
Mom54544 Yagmur00 Yani sanki hepimiz her daim pijama takımı ile mi geziyoruz şahsen ben hayır aldığım takımların üstleri yerine t-shirt giymeyi tercih ediyorum boşu boşuna bekliyo dolabı üst ler 🤭
Yagmur00 Mom54544 bende esimin tsortu falan buyuk beden tsort ler bız turk kadınları oyle gecelik giyip yatan kadınlar degılız 🤪🤪bır camasır sulu pijama tsortu muz vardır
MelH DidemAtr üçlü takım aldım ben fotoğraf çekimide yapacağımız için sabhlikli lohusa takımı çok çok beğendim evdede giyerim çok raht bide düğmeli pijama takımı Alacam iki tane hastane için okadar zaten hiç kilo almadım eve geçince evde kullandiklarimi giyinirim tekrar diye dusunuyorum
Mom54544 Yagmur00 hah yani aynen öyle ne bulursak geciriyoruz üzerimize 150 200 hatta 300 500 lira lohusa adı altında hele bide tesettüre uygun takımlar dantelli falan filan yok anam bana göre değil onlar 😂