MelegimibekliyorumM Eusluu ay sorma zaten her kontrol de coşmuş şekilde görüyordu dr işin zor diyordu işimin zor olacağını erkenden kanıtladı kızım 😅 32 33 e razıyım şu an biraz kilo alsın diye 😬35 e fitim pazarlık yapıyorum artık işine gelirse 😅
Melekanne91 kubrapaltc gecen ultrasonda tam yuzunu gorduk yuzu bile babasina benziyor şaka gibi dimi😂bu babalara cok anlam yukleniyor bence ya hahaha
S02_ 29+6 👼🏼 Kız bebek 👼🏼 20 kasım 👼🏼 Akrep 🦂 belim ve sağ kaburgamda ağrı var onunda dışında iyiyim şükür 🙏
Yusufhalime mervegemen- evet ya hareket etmeyince bende cok korkuyorum 3.gebeligim ama insan yine korkuyor unutuyorsun ötekiler de nasıldı hareket etti mi dünyalar benim oluyor :) Rabbım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
H_myra1 Eusluu 26+4 haftalıgım 13 Aralık görünüyor dogum ve babası gibi yay burcu olacak bulantılarım devam ediyor ve belimde fıtık var o beni çok zorluyor bir an önce dogum zamanı gelsin istiyorum 🙏🏻
Dilekleklek Eusluu bilmiyorum ki yani normalde de ilac icmeyi seven biri degildim.simdi de aldigim her ilac hamileler icin bile olsa icim.hep huzursuz oluyor
Eusluu Dilekleklek yok canım bende normal hayatta ağrı kesici bile içen biri değilim ama bu kadar işkenceyi çekmeyi diretmek bence biraz saçmalık yani ben midemin bulandığı günleri hatırlamak bile istemiyorum 😩 iyiki kullanmışım ilacı
Sevgi123_ Eusluu bizimde tahmini doğum tarihi 17 aralık kızım gelicek inşallah 🥰 ama bir şikayetim yok sadece karnım çok çıkmadı 26 haftalık olduk bugün belki bundan sonra çıkacaktır 😅
Irem2021 Eusluu ben aslinda koydum adinida esim hala düşünmüyormuş 😅 Tuğra Ali . 24 haftalıkken gitmistim o zamanlrda 560 ksuur bişeydi sonraki kontrol bu ayın 24nde 😀
Melekanne91 kubrapaltc esim beni kiskandigi icin o lafi diyor da herkes diyoki oglanlar cok anaci olur yandin diye oda diyoki ne alaka ya bence annelere cok anlam yukleniyor😂