Eusluu Arkadaşlar ne durumdasınız merak ediyorum bebekler kaç haftalık nasılsınız ne şikayetler var benim sat göre 9 Aralık doğum yay Burcu bir oğlan sizinkiler ????
Yagmur00 Eusluu kız aynıyız senle 🥰🥰🥰benim de oglan 27 haftalık olduk bugun boyle dinden beri pek aktif degıl benım kı senın nasıl
Dilekleklek Eusluu benjm de sat a gore 5 aralik kizim olacak Uc haftaya kadar burnumdan getirdi de simdi rahata erdjm sukur
Yenianneadayii Eusluu 28+2 olduk bizde şimdilik 30 kasım görünüyor doğum tarihi yay olacak 🥰 cinsiyetimiz kız şuanda tuvalete çok sok çıkmak ve bacaklarda kramp dışında bir şikayetimiz yok 😂
Eusluu Yagmur00 benimki geceleri ve sabah erken saatlerde aktif gün içinde pek aktif değil 🤷♀️ Adını tam karar veremesemde Milan koycam galiba
Derinim2203 Yagmur00 galiba erkek çocukları çok hareketli değil bende 26 haftalığım kızım içimde kıpır kıpır Dı oğlum öyle değil 😁😁
Yagmur00 Eusluu decavit ferro kullanıyorım sıkayet lerım yok canım tevfık seckin koymayı dusunuyor esim canım
Nigarhacizade Bende de Aralık, kız annesiyim🎉20 aralık yazıldım tahmini doğum tarihine. Yay burcu 😻,20aralıktan önce doğururum bence😹sabr edemem. Hem ultrason en geç doğum tarihini yazıyor bence. Benim doğum günüm de 13 Aralık😻
Eusluu Nigarhacizade daha erken olsada yay Burcu oluyor zaten kendinle iyi denk getirmişsin 🤣 isim ne koydun
Nigarhacizade Nigarhacizade bu arada bebeğim artık 25+3🎉 6ayımı doldurmuş sayılıyorum değilmi?💕 Şikayetim çok şükür pek ciddi şeyler değil. Bulantılarım var, kusmam da ara-sıra oluyor. Ama alıştığım için takmıyorum. Bazen de ayağımda kramp oluyor, ya da karın sertleşmesi oluyor. Artık alış-verişe de başladım🥰Sipariş veriyorum artık bazı şeyler💕😇Türkiyeden bunu bulacağım yer önerirmisiniz
Selcans Eusluu 27+4 bende Milan istiyordum hatta önce eşim önermişti ama sonra Avrupa’da yasasak diye onermistim diyip işin icinden sıyrıldı😅 periyoda gore 5 Aralık ama gelişimine göre 28-29 Kasım da gelecek inşaallah😇 çok şükür herhangi bir şikayetim yok ağır ağır yürümek dışında 😂
Eusluu Dilekleklek ne yapıyorki benimkide bazen aşağıya baskı yapıyor bir anca tuvalet sıkıştırıyor sokaklarda deli oluyorum 🤣🐥
Fk_53 Yusufhalime aynıyız sizinle benim ki 22 Aralık olarak tarih verildi hayırlısı bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah 🤲
Nigarhacizade Eusluu 😹😹😹doğruuu. Annem 21e geçsin ve oğlak Burcu olsun istiyor. Kendisi oğlak o yüzden😹 Kızımın ismi Hira💕
Dilekleklek Eusluu yok yaa bende hamileligin basindan beri kusma vardi hic gecmemeksizin gunde 5 ogun kustum 😔 neyse ki simdilerde rahata erdim o konuda Ahh ahhhh vc cikma konusunu hic acmayin kapidan cikmadan yapip cikiyorum 5 dk sonra ben geldiiiim diye bagiriyir resmen 😁😁
Nigarhacizade Eusluu peki Türkçe adı ne bunun? Ben arama yerine ne yazmalıyım? Azerbaycan türkcesiyle aynımı acaba? Tulummu geçiyor adı? Bizde tulum diyorlar ama tulum yazınca da ev giysisi çıkıyor
Eusluu Nigarhacizade yay biraz özgürlükçü oluyor galiba öyle araştırdım ama oğlak hakkında hiçbir fikrim yok ama bence geç filan doğmasınlar yaaa 🤷♀️ Özlüyorum valla
Bsradnz18 Eusluu 25+5 aralık 18 gözüküyor doğum ama benim ikinci gebeliğim 3 aralık gibi alır doktorumuz
Semiha_ Eusluu benim 15 Aralık doğum görünüyor 26+0 haftalığım kızım olacak Allah’ın izni ile şuan iyiyim ☺️
Mikmikk Nigarhacizade instagramda Rabbitandmood diye bir sayfa var bakabilirsiniz hoşunuza gider belki modelleri