Eveet sonunda doğuranlar kulübüne bende katıldım🙋🏻♀️🤲🏻.. Hemen başlayayım hikayeme.
38+0 da gece nişanım geldi ve sabahına hastaneye gittim nst de herhangi bir sancı çıkmadı ama alttan muayenede 1 cm açıklığım olduğu söylendi. 1 hafta sonra 1 Eylül’de (39+1 ) sabah 11 de hastaneye yatışım yapıldı hemen serumlar falan takıldı nst takıldı ve nst de baya sancım olduğunu söyledi hemşire ama ben hiçbir şey hissetmiyordum orda bi dedim normal doğuma mı dönsem acaba diye ama göze alamadım 😂😂😂.. Daha sonra sondamı takacaklardı ama ben ameliyathanede uyuşturulduktan sonra takılmasını rica ettim. (Bunu isteyen tek kişiydim herhalde ameliyathanedekiler baya tuhaf karşıladılar 😂) Saat 13.55 de ameliyathaneye indik. Ameliyat masasına oturtturdular ve belden iğne için pozisyon aldırdılar bu kısımdan çok korkuyordum o yüzden personelden elimi tutmasını rica ettim ama hiçbir şey hissetmiyormuşsunuz gerçekten hiç acı olmadı sonra zaten o meşhur sıcaklık ayaklardan yukarıya doğru gelmeye başlıyor. Daha sonra doktorum geldi ve 5 dk içinde 14.17 de bebeğimi örtünün üzerinden gösterdi o kadar güzel bir duygu ki tarifi imkansız🌿 Burda çekiştirmelerden korkmayın öyle abartı bir çekiştirme olmuyor yana yattığınızda bebeğinizi hareket ettirmek için karnınızı salladığınızı düşünün onun gibi bir şey. Bebeğin işlemleri bitince yenidoğan servisine götürdüler ve benide bir 20 dk sonra uyandırma servisine götürdüler orada yarım saat tuttuktan sonra ise bebeğim ve ben odamıza çıktık.(Toplamda 1 saat sonra tekrar odanızdasınız).. Sanırım çok titremekten kaynaklı küçük bir nöbet geçirdim ben daha sonrasında ilk yürüme çalışmalarına başladık. Acıyor evet ama öldürmüyor diyeyim😂.. Dikiş yerinden ziyade göbek deliği ve dikiş arasında kalan bölge acıyor ( rahim toplanıyormuş orda da o yüzdenmiş) ve benim çok fazla bel ağrım oldu. Herkesin tavsiyesi gibi bende bol bol yürüyün diyorum. Şuan gece kuşu kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Sütüm geç geldi kızlar benim 5. Gün gelmeye başladı biraz mama verdim ama ilk olarak emzirmekten vazgeçmeyin sütüm gelmiyor diye stres yapmayın. 160 boy 68 kilo ile doğuma girdim depend’i M beden almıştım keşke L alsaydım dedim tek pişmanlığım oydu. Sorularınız varsa alabilirim 🥰♥️.. şimdiden herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🏻♥️