Fulyaaa1 thetkc iyi çok şükür allah kolaylık versin sanırım başka çocukların da var benim ilk gebeliğim 😍
thetkc Fulyaaa1 Evet oğlum ve kızım da var yaşları hepsinin yakın olucak 🙈🥰 Sağlıkla al kucağına 🙏🧿🍀🥰
gldn065807 Fulyaaa1 evet ya sanki ben isteyerek yemiyorum yok olmuyor kilo veriyorum biliyorum ama yapacak bisey yok valla o benden daha çok aseriyo bende onu anlamıyorum 😂
Mamasita Fulyaaa1 doktorum özel bir yere gönderdi baya inceledi saydıklarımın hepsine tek tek baktı ikiz gebelik bellide ondan inceledi bilmiyorum
Mevludedamgaci DeryaYlmz neden olduğunu söylemedi düşük riski var dedi. çok şükür durdu kanamam dikkat etmem gerekiyormus Salı günü kontrolüm var tekrar umarım yoluna girer herşey
DeryaYlmz Mevludedamgaci evet dikkat etmen gerekiyor biz 3 aylık olduk ama içeride hala devam ediyor hiç bir iş yapmıyorum ayaklarının altına yastık koy öyle yat dinlen, bana bi kayınvalidem bakıyor bir kendi annem, çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏼
Kevserclp SerraveAnnesii yanlış anlamayın ama kötü bi sonuç olursa tamamen sakın inanmayım kuzenim yeni yaptırdı sorun var dediler başka hastane hiç biseyi yok dedi teyzem doğum haptı 13. Haftada yaptırdı down sendrom teşhisi konuldu kalan aylarını hep ağlayarak geçirdi ama masallahlık bi bebeğimiz var tıp ta şaşmaya da yer var 🙏🏻💕
Fulyaaa1 Kevserclp ikili testte yanılma payı çok yüksek her türlü dünyaya getireceğim için yaptırmak istemedim strese gerek yok :)
SerraveAnnesii Kevserclp Ben bugün hasteneyi aradım sonuçlarım çıkmış☺️ Gittim sonuçlar icin gayet normal dedi bir sorun yok dedi şükürler olsun 🙏🏻
Suheylamum Elisa01 Biz sizinle aynıyiz 11+2 yim bende 3haftadir doktora gitmedim çok merak ediyorum bir iyi olduğunu öğrensem rahatlayacağım 😊
-momymomy3 Fulyaaa1 13+3 haftalığız bulantılar ve uyku hali dışında iyiyiz. Büyük abimiz Anaokulu oldu hatta Bugun ilk Veli toplantısına katıldım çok heyecanlıydı 😂😍 birde küçük afacan bi abimiz var yuvarlanıp gidiyoruz😂
Fulyaaa1 merveees 16 da bi başlayayım bakalım zaten 20 de detaylı ultrason yapılıyor onu da develette yaptıracaktım zaten
Hayallerim95 Fulyaaa1 ayy ne güzel sen ne zaman arayla gittin peki benim doktorum 12 haftalıklen git dedi bekliyorum 😅🙈
Expecting Fulyaaa1 cihazdan cihaza da degisir, bir de bebek hep hareket ediyor aslinda her ölçümde farkliliklar olabilir. Bebeklerin buyume ataklari da oluyor galiba. Birden buyuyuveriyorlar🤣