evlatkokusu0806 zuleyhaemre dün sevgili doktorcuğuma sordum doğunca belli olur dedi 😅😅 çok sinirlendim teknoloji o kadar geri değil diyip çıktım
esmer3 zuleyhaemre benim doktorum 11. Haftada %80 ihtimal verdi kesinleşmesi için diğer randevuyu bekliyorum 😂
Fulyaaa1 zuleyhaemre dün gittim 12 + 3 de tahmin etti erkek dedi kesin birsey konuşmadı 16 da kesinleştiririz dedi :)
Gokyuzum1 zuleyhaemre dün gittim 13 haftalık olmama rağmen tahmin bile söylemedi 😂 16 bekliyoruz merakla 😂
Ssevilayy Bana da 12. Haftamda doktor %80 erkek, ikili teste bakan doktor %80 kız dedi 😂😂 o tahmin eder ama sen 16yı bekle derim 😬
evlatkokusu0806 Fulyaaa1 bana doktor tahmin yapmıyorum dedi ne zaman belli olur dedim doğunca belli olur dedi. Neyse sakinim 13 haftalığım
betulyc zuleyhaemre dün gittim 12 haftalığım doktorum çok erken 16 da görürüz inşallah dedi ki bende baktım gerçekten belli bile değil
Fulyaaa1 betulyc bide o hafta da kız da da erkekte de çıkıntı oluyor 16 ya kadar kızın cıkıntısı düzeliyor
Fulyaaa1 evlatkokusu0806 Devlet olunca farklı bir havaya giriyorlar gerçekten doktorunu değiştirmeni öneririm üslubu hiç hoş degil ilk gebeliğim özele gidiyorum doktorumdan cok memnunum uzun uzun baktırdı ultrasonla tam cıkıcakken tekrar rica ettim cinsiyet için bakmasına kırmadı tekrar baktı şuan kız ve erkek her ikisinde de çıkıntı var o yüzden bilemiyorlar kesin birsey söylemek meslekleri gereği doğru olmuyor sanırım hakta verdim açıkçası en özel durumumuz herycanlıyız bı şekilde heyecan kırmak cok kötü
Gizem93 zuleyhaemre Benim 12.haftamdaki kontrolümde doktor şuan net bisey diyemem garanti olması için 1 ay sonraki randevunda bakalım tekrar dedi şuan 1 haftam kaldı ogrenmek için 🥰🐣
ikicocukluannee zuleyhaemre biraz bebeğin pozisyonu ile alakalı 12 haftada doktorum %100 dedi ve değişmedi .
SerraveAnnesii 12+4 de ikili test icin gittim ozaman göremedi haftaya bakalım söylerim dedi. Testin sonuçları çıkınca gidicem suan 13 hafta olduk 🙊 insallah görür heyecanlıyım 🥰💃🏻
balbebek412 İlk gebeligimde 11+3′de tahminde bulundu ve sonuc degismedi. Simdi 11 haftalik hamileyim, haftaya kontrolum var ve yine ayni doktora gidiyorum bakalim ne diyecek 🤗