ftmnr_drgt berensoydan Her şey gönlünüzce olsun 🌸 2 yıllık evliyiz 2.yilimizda düşünüyorduk ve düşündüğümüz ayda nasip oldu çok şükür şuan 15+2 gunluk hamileyim kızımız olucak 🐣 Gönülden diledik ve nasip oldu 🙏 Rabbim güzel duyguyu tüm dileyen isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin 🙏
Hilal91 Kızlar merhaba , hesaplarıma göre dündü yumurtlama günü. Bunu değerlendırdık . Bu yöntemi yarın denesem ve tekrar ilişki olsa sorun olurmuu ????
Annewith Hilal91 yumurtlama döneminde denemeyin ne olur ne olmaz İnsallah bu ay olur denemenize kalmadan 💖
Annewith berensoydan canm bisey sorcaktım. Bu ay süt ve maydonozu denedim olmadı diyelim bi dahaki ay yapabilir miyim tekrar. Yoksa sadece 1 kerelik mi yapılıyor
Piraye2021 Annewith ovülasyon testi de deneyin mutlaka @birgebeningünlüğü @EbruCeylan ‘ı instagram dan takip edin bize vesile oldu Allah nasip etti çok şükür ’
Piraye2021 Hilal-95 ovülasyon testi de denesin mutlaka @birgebeningünlüğü @EbruCeylan ‘ı instagram dan takip edin bize vesile oldu Allah nasip etti çok şükür ’
Annewith Piraye2021 evet ebru hanımı biliyorum onuda denedim bir kac ay ama maalesef olmadı teşekkürler ilginiz icin😊
Piraye2021 Annewith Annewith havuç suyu ve avakado ile yumurtlama masajıyla birlikte yaptığım ay bize nasip oldu inşallah en uygun zamanda Rabbim size de nasip etsin stres yapmayın ben çok etkili olduğunu düşünüyorum 🙏🏻