Tekmile11 Ben doktoruma sorduğumda bi etkisi yok yediğin şeyle Doğumun kolaylaşmasının ,bol bol yürüyüş Plates yap dedi ama çok kişiden duydum işe yaradığını,hurmanın da bi zararı olmaz diye günde 3 Taner yemeye çalışıyorum ,35+2yiz bizde 🙂
Meless Tekmile11 bence de yiyin bilimsel olarak da kanıtlanmıç işe yaradığı doktorunuzun reddetmesine şaşırdım… İnşallah kolay doğumlar yaparız🙏🌸
Meless Alev16 kaçıncı haftada doğum yaptınız kızlarınızı peki? Benimde kız. Erken gelir diyorlar kız çocuğu olunca
Alev16 Meless hiç inanmayın ilk kızım 40. Haftada 2. Kızım 41. Haftada dünyaya geldi. Bana da öyle söylemişlerdi ama kandırmışlar beni. 3. Bebegimizi bekliyoruz 36 haftalık olduk bugün erkek cinsiyetimiz bakalım kacıncı haftada dünyaya gelicek 🙈
Sumeyyems Son iki ay başladım ben az az sonra sayıyı artırdım şimdi 38 im ve günlük 5 tane falan yiyorum devam et dedi doktor da. 7 falan yicem de midem yanıyor o yüzden yiyemiyorum. Tek sayı yemek de sünnet.
Mericimekannesi Meless 38 haftalik gebeyim doktorum 32 haftadan itibaren 5 adet 35. Haftadan sonra 9 11 yiyebilirsn dedi