Iremciksem Pazartesi günü sezeryan olacağım ama sonda dan çok korkuyorum , klitoris e takıyolarmış herhalde , o küçüçük delik ya oraya nasıl takıyolar deneyimliler anlatabilir misiniz
aleff Iremciksem belimden iğneyi vurduktan sonra taktılar bana. Uyumuştum hissetmedim hiç. Çıkarmak için geldiklerinde uyuşma geçmeye başlamıştı. Bi anda çekip çıkarttı anlık bi sızı oldu bitti :) acı yok yani kendinizi rahat tutun
Hatice9620 Iremciksem korkma kız benimde 1 ay önce sezeryan doğumum oldu odaya geldiler sonda takıcaklardı ben ameliyathanede takılmasını istedim tamam dedi hemşire amelithanede takıldı çıkarırken de hiç acımadı Bi yanma oldu çok hafif o da bu kadar 😁
Taze_gebe Iremciksem ben genel anestezi ile sez oldum her şey bittiğinde takılıymış meğer farkında değildim. Hemşire daha sonra çıkarmaya geldiğinde rahat ol vs dedi çok yavaşça çıkardı o kadar ince bi histi ki kastığıma değmedi o kadar hafif bi yanma hissi ki korkulacak bir durum yoktu. Yani yapan kişinin davranışı da önemlidir elbette ama hiç büyütme gözünde çok kısa bi his
Annevecanliblog Iremciksem korkulcak hiçbir şey yok canım merak etme. Hissetmiyosun bile. Yanma oluyo ama 1-2 saniyelik.
Minicikkiz Hatice9620 Sonta iki dogumdada oluyomu. Mesela normal doğumda Yada sezaryanda. Bide sonte ne işe yariyo. Çok geriyim bu konuda ,😊🤦
Dlndmr Iremciksem klitorise sonda takılmaz idrar yapılan delik yani üretra onun alt tarafında oraya takılıyor yani, klitoris delik değil sinir topluluğu olan küçük bir et.
Zero0 Minicikkiz sadece sezeryan da ve başka ameliyatlarda takılır ameliyatlı olduğun için tuvalete gitmekte zorlanırsın diye .sonda idrarını yapman için takılıyo o takılınca zaten idrarının geldiğini bile hissetmiyorsun kendisi akıp gidiyo 😊
Hatice9620 Minicikkiz sonda sadece sezeyanda oluyor canım normalde olmaz sezeryan da hemen ayaklanamadığın için takıyorlar normalde kalkabiliyorsun ayağa 😁 uyuşukluğun geçince alıyorlar zaten sondayım korkma kasma kendini hiç bişey olmaz 😁 tampon kullandın mı hiç bilmiyorum adetliyken denizde kullanıyorsun ya hehh onun gibi işte kolay çıkıyor 😁 hafif yanma oluyor acı değil bak yanma
Eceince Bende bugün sezeryan oldum inan korkulcak bişi değil seni uyusturduktan sonra takıyorlar hicbir acı hissetmedim çıkarırken de bir anda çıkarıyorlar ve yine hiç acı hissetmiyorsun 😊
Sumbuleh Ben bugün sezaryen oldum uyuşturmadan odada taktılar inan ki taktınız mı bitti mi diye sordum o kadar hissetmedim sinek ısırığı dedikleri şey bile olmadı ben de kendimi çok korkutmuşum boşunaymış
MeetJoeBlack Iremciksem sonda klitorise değil idrar yaptığımız yere takılıyor. dün sezeryan oldum. Sondayı anesteziden sonra taktılar. Haliyle hiçbişey anlamadım, çıkartırken de hiç birşey duymadım. Ama eğer belli bi saate kadar idrara çıkmazsam tekrar sonda takılması gerekecek dediler işte o zaman uyuşuk olmadığım iÇin bi miktar korktum yalan yok 😂 Allah’a şükür gerek kalmadı .
YuvarlanamayanPandaa Iremciksem ben uyuşmadan taktılar ama hiç hissetmedim ilk korkmuştum ne oldugunu da bilmiyordum ve çişim vardı ebe dedi çişinin olması daha iyi hiç hissetmezsin dedi ve gerçekten çıkarılırkende takarkende hiç hissetmedim
Hamza5353 Iremciksem ilk sezeryan dogumum da genel aneztezi olmustum ve uyuşuk değilken taktilar. Korkulacak birsey yok hissetmiyorsunuz diyemem takilirken hafif bir sizi oluyor ama aman aman degil can yakmıyor. Eger spinal aneztesu olursaniz uyustuktan sonra takmalarini söyleyebilirsiniz. Sag salim kucaginiza alırsınız insallah bebeğinizi güzel bir dogum olsun sizin icin🙏
Ysmn311111 Iremciksem bende 2 ay önce sezeryan oldum doktor geldi sonda takicm dedi o ne demek bilmiyorum tabi korku sardı beni çok aciycakmi diye sorarken tam takmış bile doktor 😃