Medha Kızlar çatı muayenesi olduktan sonra nişanım geldi suyum geldi felan diyenleri görüyorum. Gerçekten doğumu tetikliyor mu?
Merveelisa Medha Beni hiç tetiklemedi valla 40+1 de doğurdum çatının normal doğuma uygun olup olmamasını öğrenmesi icin doktorun bu muayneyi yapması lazm zaten kendini sıkmazsan hiçbir acı hissetmezsin ben hiç sıkmadık saniyede baktı belki de kendini sikanlarsa kanama flan olmuş olablir yada su gelmesi bilemiyorum
Ade1221 Medha evet kesinlikle etkiliyor kardeşimin eşi çatu muayenesi oldu akşamına sancısı başladı ve sabahına doğrudu.
Birfincankahve Benim çatı muayenesi olacağım gün nişanım geldi,muayeneden 2 gün sonra da doğum yaptım. Yani evet tetikliyor,o yüzden son haftalar yapıyolar.
Ebruskahh Merveelisa 29. Haftada yaptı erken doğum riskim var diye inşallah tetiklemez sizin ne zaman çatı kontrolü oldu
Ade1221 Ade1221 ki zaten tetiklediğinide bir şekilde anlayabilirsin internette de bebeğin gelişini etkileyebileceği için 36. Haftadan sonra yapılması konusunda önemle uyarıyorlar
Zeyyyn Medha denk geliyor o eğerki tetiklese doğuramyan herkesi çatı dan indirmeden kontrol edip dururlardı doğursun diye
Ayseee4238 Medha benim pazartesi oldu çatı muayenem muayeneden sonra lekelenmem oldu ama.nisan değildi doktorum olabilir demişti ağrılarım çok var alt bölgemde falan ama ne Nisan geldi ne de gerçek doğum sancıları sadece yalancı sancılarım arttı biraz daha acilmam da var ama bişey yok şuan
Birfincankahve Medha Çatı muayenesi randevuma gitmek içib hazırlandım evden çıkmadan affedersiniz bi lavaboya gireyim dedim o an gördüm nişanın geldiğini. Doktoruma söyledim 1 hafta bekleyelim gelmezse suni sancıyla doğumu başlatırız demişti. Ama 2 gün sonra zaten doğum yaptım. Hatta muayeneden sonra hafif hafif sancılarım başlamıştı.
Mericimekannesi Medha bende dün oldum çati muayenemi ama herhangi bir şey söz konusu olmadi ama daha olursa bilmem
B8use Medha ben ilk kızımda olmuştum ikincide yaptırmayı düşünüyorum çünkü eve geldikten sonra kanama olmuştu sanırım 36 da yaptı ama beklicem ikincide inşallah
B8use Medha yok 37 bitti doğurdum ☹️ikincide asla yaptırmam yani durup durduk yere yaptı hani acil sancı vs gibi durum olsa ses çıkartmam yani
GKP22 Medha 32. Haftada çatı muayenesi oldum 40+2 de oğlumu kucağıma aldım tetiklemiyor yani bazı doktorlar sert yaptığı zaman hafif bir kanama oluyor bazıları bunu nişan gelmesi sanabiliyor
MerveZMC Medha herkeste geçerli değil ben geçen hafta çatı muayenesi oldum salı günü zar sıyırma yapıldı bugün nişan geldi yani onlardan kaynaklı değil 39+3 günlüğüm