sulekbly 32 haftalık gebeyim şimdiden sık idrara çıkıyorum daha erken diyor bazıları benim gibi olan var mı bazen çok baskı oluyor yürüyemiyorum
Busra_gunyuzlu sulekbly az önce açtım aynı posttan çoğu anne adayımız aynı bende oyleyım hele bu gece tuvaletin önünde yatıcam galıba
biroglanannesii sulekbly 16 haftalık hamileyim başlarda çok sık çıkıyordum bi ara düzeldi gibi oldu . Şimdi yine aynı 😒 İdrara çıkıyorum hep az az yapıyorum
Eda-5807 sulekbly sorma sorma 36 hafta oldu bugün 1 haftadır acayıp gece gündüz tualetteyım çok su ıcıyorum oda etkılıyor sabaha kadar mesken tutuyom WC’nın yolunu
Sdakc sulekbly 29 haftalık oldum bende aynıyım gündüzleri 1 saatte en geç 2 saatte bir gidiyorum geceleri de uyanıp gidiyorum valla bende gitmekten yoruldum
Merveelisa sulekbly ben tuvaleti salona katmayı flan düşünüyorum artk 🤣 28 im bide assaya baskı yapiyo damla damla yapsam bile sanki aşırı cisim varmış gibi hissediyorum hele bide gece kalkıyorum ya bı tekmeler biseyler geri uyutmuyo beni 🤣
Ayseee4238 sulekbly valla ben 3.ayimdan beri bu sorunu yaşıyorum tabi şu son haftalarda daha da çok arttı ama başından beri vardı yani
Duygu- Ben evlendiğimden beridir sürekli idrara çıkıyorum o zamanlar doktor yeni evlisin o yüzdendir dedi şimdide hamilesin o yüzdendir diyorlar 23 haftalık hamileyim tuvalette geçiyor ömrüm dışarıya bile korkarak çıkıyorum çünkü çok sıkışıyorum hemen patlıcanmışım gibi oluyorum fakat çok az oluyor acaba psikolojikmiki bendeki 😂çünkü bir yere giderken bile önce WC kullanabilecekmiyim onu düşünüyorum😂geçe zaten kırk kere uykudan uyanıyorum havalar sıcak bişeyler içmedende olmuyor içincede malum 😂gerçekden yaşantım çok etkileniyor inşallah doğumdan sonra son bulur bu durum 😂
Hacer26 35+6, wcye gittiğime değse bari,1 damla için sanki altina kaçiracakmış hissi ile gidiyorum, çok sık.