Wishuponastar Artık kızımı mutlulukla kucağıma aldığım günü iple çekiyorum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hiç sancım yok nasıl belli oluyor sancısı gelmeden de bi anda suyu gelerek doğum yapanlar var mı?
Alyaesmaa Wishuponastar Adet ağrısı gibi ağrı sancı oluyor kasılmayla birlikte benim bebeğimin kilosu çok az 38+4 hafta 2800 kilo çok olsa hemen doğurmak istiycem😣 sizin kaç acaba bebeğin kilosu
kubraytekinayan Wishuponastar 38+6 yız daha gelen giden yok son 7 günümüz ama sanmıyorum geliceğini 😂😂
Wishuponastar Deryasami150819 ayyy son haftalar da zor oluyor dimi? Ben oturarak uyuyorum. Geziyorum oda oda. 😊 siz nasılsınız?
Wishuponastar Semakkk32 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda. Bize haber verin olur mu? 😊 hangi şehirdesiniz?
Wishuponastar Asubell doktorunuz sezeryan önermedi mi ya da siz istemediniz mi? Muhtemelen 40′a doğru ben sezeryan düşünebilirim.
Wishuponastar Alyaesmaa 3250 idi son gittiğimde. Protein çocuğa güzel kilo aldırıyor. Et, yumurta, peynir, yoğurt bunları öneririm bunlar direk minikler yarıyor. 😊 bir de muzu duymuştum şekeriniz yoksa bence beslenmenize katın.
Asubell Wishuponastar ilk gebeliğim normal istiyorum doktorumda normal doğumu destekliyor bebeğin içerde keyfi yerinde olduğu sürece kendi gelmesini bekleriz dedi suyu kalp atışı nst si iyiyse bekleme kararı aldık 2 günde bir kontrol şartı ile büyük ihtimalle 41+ Lardan sonra sezeryan konuşuruz gelmezse
Wishuponastar kubraytekinayan bekleyecek misiniz gelene kadar? Ben 40a kadar bekleyebilirim sanırım. Siz 40ı geçerse yine de bekler misiniz? Doktorunuzla konuştunuz mu bu konuyu?
ogretmenveanneyim-61 38+1 sancı yok ama suyum azaldığı için bugün suni sancıyla başlatabilir. Hareketleri nasıl hissediyorsunuz benimki çok az çıkıyor nst ve bende az hissediyorum.
Wishuponastar Asubell ben 40a doğru gelmezse sezeryan konuşuruz diye düşünmüştüm. Ayy inşallah hayırlısı olur bizler için ne diyeyim.
Asubell Wishuponastar yani doktorunuzla birlikte vereceğiniz bir karar bebeğin anne karnında durumu da önemli tabi. İnşallah sağlıklı sıhhatli olurlar ☺️