Glerbzrm Kızlar ben 39+3′üm sancım çok az var, gelmiyor bebiş 😂😂 Sürekli kasılıyor ama midenin alt tarafı şişiyor top gibi oluyor. Sizde durumlar nasıl ?
Yarendurmazz Glerbzrm benimde haftaya bugün doğumum var 16 sında sezaryen olucaz biz zaten hiç bişey de yok ne sancı ne bişey 😂🥰
Gul1305 Glerbzrm ben 36-2 im ama çok agrilarim var geceleri artık hiç uyuyamıyorum sürekli sancılarım oluyor
ulku0707 Glerbzrm bende öyle 38+4 bebek yerleşmiş tam ve bugün aşırı hareketli hiç durmuyor kasılıyor gibi bişey
Yarendurmazz Glerbzrm teşekkür ederim hepimiz inşallah 🥰 ben kendim istedim normal doğumdan korktuğum için daha doğrusu panikleyip yapamayacağımı düşündüm hep hayırlısı böyleymiş ☺️
Gul1305 Glerbzrm bel agri birde kasiklarimda sürekli bi baski hissediyorum doktora gittim binhafta önce çocuk yerleşmiş iki uç haftaya doğum olur dedi
Emine_clk01 Yarendurmazz bide soruyorlar neden sezeryan diye sanki biz böyle diyenlere soruyor muyuz neden normal diye tercih meselesi yani ben de sizin gibi aynı normal yapamam panikliyim zaten
Glerbzrm Gul1305 Bende de öyleydi 36dida kanala inmişti Ağustos sonunda dogurursun demişti doktorum ama eylülü gördüm. Kasıklarımda baskıyı bende hissediyordum ve belimi sanki oyuyolarmis gibiydi bence 39 -40i görürsün aynısı bende de oldu çünkü
Yarendurmazz Emine_clk01 evet iki türlüsü de zor normal olunca da içinden can çıkıyor sezaryen olunca da arada benim için hiç bir fark yok her doğum kendine özeldir herkesin hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun da yavrularımız 🥰
Glerbzrm Emine_clk01 Sanki size sordum tavırlara bakın. Sorduğum kişi düzgünce cevap veriyor size ne oluyorsa
Aysegul2210 Glerbzrm 37+4 um artık baskı sancı ağrı gece gündüz çeker oldum ama ne zaman gelir Allah biliyor ama 1 2 hafta ya kadar gelir diye umuyorum 🙏🏼🤗