Adapte34 24+3 günlüğüz karnım iki gündür patlayacakmış gibi aşırı gergin ve iki gündür çok az hareket ediyo bebeğim benim gibi olan var mı ? Karnımın bu denli gerilmesi normal mi canımı yakıyo nefesim çıkmıyor artık
smmamoms Adapte34 25+4′üm ben de öyleyim özellikle öğleden sonraları. Sanki karnım patlatacak :( gün içinde ayakta çok kalıyorum acaba ondan mı? Bir de aşırı bel agrım var bu da kötü😢
Caglarmm Adapte34 ay bu ben 2 gün boyunca öyleydim sakız çiğnedim soda içtim faydasız az yiyorum şimdi dikkat edince düzeldim
mirayim_00 Adapte34 öyle olunca genel de soluma döner uzanırım ayaklarımı karnıma çekerim bi süre sonra rahatlar
Adapte34 Buseylul evet ayakta çok kaldım bu aralar dinlenemedim hareketlerini de eskisi gibi hissedemiyorum sadece kasığım da sanki bişeyler düşüyormuş gibi bi his var
Neslisss123 Bugün doktora sordum cok normal daha yeni basliyor her sey dedi ☺️ Benimde özellikle ust karnim inanilmaz gergin ve sis oluyor.25. haftadayim.
Melismercan Neslisss123 bende 23. Haftadayım benımde üst karnım göğüs altım çok gerılıyor hareket etmekte zorlanıyorum acaba çatlayacak mı dıye düşünmüyor da degılım
Ouzc Neslisss123 benim de öyle normal olmasına sevindim. Benim ebem de bugün normal dedi dokundu ama. Bence çok gergin öncesine göre ve sert. Belki de artık hep böyle mi olacak bilmiyorum.
Adapte34 Melismercan evet eğilmek bile işkence gibiydi bugün hele ki çorap giymek asla uzanamıyorım oysa göbeğiminde çok çıkmadığını söylerler
Nnurdan Adapte34 elma ye canım çok rahatlatıyorum hamilelere uygun esneme hareketleri yap çok işe yarıyor
Adapte34 Ne kadar çok benim gibi olan varmış 🤦♀️ Evet şiddetli bel ağrısı da cabası doktorum ağırlık merkezin değiştiği için bel ağrısı çok normal dedi
Melismercan Adapte34 benim de aynı şekilde göbeğim normale göre bi tık daha az ama oyle oldugunda çok zor oluyor
minikkusummm Adapte34 ay dünden beri bende öyleyim 23+1 olduk ne oluyor diye sasirdim ama sanirim büyüyoruz artik 🙈 karnim geriliyor agriyor kaburgalarim aciyor mideme birseyler oluyor allahim simdiden böyleyse ileride ne olucak allah yardimcimiz olsun ☺️
Buketkemal Adapte34 eğer meyve çok tüketiyorsanız özellikle ekşi tarzı şeyler dikkat edin inanılmaz karında şişlik ve gerginlik yapıyor Ayakta yürüyemeyecek gibi sertlik oluyor bir iki gün bunu takip edin bundn kaynaklı olabilir ben ne zaman meyve tüketsem böyle oluyor sonradan fark ettim
Adapte34 Buketkemal meyve olarak karpuzu çok fazla tüketiyorum oda bebeğe kilo yapıyor diye onu. Dışında şeftali yiyorum çok ekşide değil aslında .. Umarım içimdeki kilolu bir bebek olur onun için nelere katlanıyorum 😂