Irm_brk12 Tercih edeceğiniz mesela doğuma giderken port bebek yerine puset mi daha kullanışlı veya işte şunu almayın yada alin. Ben pisman oldum memnunum dediğiniz neler var?
bahtnurr1 Irm_brk12 anne yanı beşik almıştım ama keşke park yatak alsaydım dedim , ama bence puset daha iş görüyor porbebe bence gereksiz
Alka Irm_brk12 ikisinide almicam canım. En fazla kullanılır 2 3 ay. Ve ben kışın doğumum. Dışarı zaten çıkmicam. E bi bebeği sağlık ocağına getirirken felan eve yakın zaten gerek duymadım. Olmasada olur yani.
Irm_brk12 bahtnurr1 evet esimde diyor ilk 2 3 ay kullanılabilir port bebe puset ise evde de kullanırsın hastaneden çıkınca ona koyariz diyor acaba bebek rahatsiz olurmu pusette hani düz degilya
bahtnurr1 Irm_brk12 altına puset minderi alırsın canım zaten battaniye falan derken rahat ediyorlar , evin içinde bile onda sallıyor arkadaşlarım pusette uyutuyor bebeği
emiras59 Alka hastaneden pusetsiz çıkarmıyorlar bebeği kucakta yasak bilginiz olsun hastanenizle görüşün derim
Cansuada24 Bende bişey merak ediyorum puset zaten bebek arabasına takılıp cıkartılan degil mi bazı bebek arabaları icin diyorum bence portlar daha hafif puset agır olur gibi öyle düşünüyorum
Alka emiras59 Devlette doğurucam ve öyle bi kural ilk kez duyuyorum. Yani ailemde herkes kucağında çıktı gitti. 😂 Var mı bi nedeni ilginçmiş
emiras59 Alka 2 yıldır böyle Pandemi de yasak geldi ve kural koydular ben bilgilendireyim siz yine bildiğiniz gibi yapın 😊