Deletedmom18 Yarenada mikrop canım girme bence şimdi kaşıntıdan pislikten duramıyoruz o Zana’n düşünemiyorum
Yogurtlupilav Yarenada kendi özel havuzunuz ise temizliğiyle siz ilgileniyorsanız belki olabilir. Ama umumi havuzların enfeksiyon riski çok çok yüksek. Deniz her zaman daha iyi bir tercih :)
babyiscoming Temizliğinden eminsen girebilirsin dedi bana doktor. çabuk Mikrop kapan bi vücudun yoksa hiç bir şey olmaz dedi. 2 ay düzenli olarak yüzdüm. 16-24 hafta arası hiç de bişey olmadı. Üstelik baya faydalıymış. Doktor rapora doğuma kadar yüzebilir yazmıştı hatta. Ben gidemedim sadece yoksa gidicektim.
Yarenada babyiscoming özeldeki doktora sordum sıkıntı yok yüzmek faydalı dedi . Devlettekine sordum cok tehlikeli erken Doğumu bile tetikler dedi kalakaldim kizlar
Papatyali Yüzmek çok faydalı gebelikte fakat havuzda enfeksiyon riski yüksek olduğundan deniz tavsiye ediliyor. Ama temizliğine güvendiğiniz havuzsa yüzmekte sakınca olmaz bence. Bende haftasonj girdim havuza temizlendikten bir gün sonra kimse de yoktu sabah saati ters bişeyde olmadı çok şükür ☺️
Buenno Ben yurtdısındayım dr sordum gırebilirsin dedi 3 yaşındaki oğlumla giriyorum çok şükür bi sorun yok hem oğlum hem ben ve kardeşi iyiyiz...